Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pietele se redeschid si ziua alegerilor, fara restrictii. Anuntul facut de Guvern

Antena3 Antena3,
Pietele se redeschid si ziua alegerilor, fara restrictii. Anuntul facut de Guvern

Pietele se vor redeschide, potrivit unei hotarari de Guvern care va fi aprobata in sedinta de vineri, a anuntat secretarul de stat Raed Arafat. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor. Raed Arafat a facut anuntul chiar azi

In data de 6 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, cetatenii care au drept de vot vor putea sa circule fara restrictii intre orele 0. Acest anunt a fost facut de Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor Hotararea CNSU a trecut si in cadrul ei sunt doua .

Guvernul a modificat HG privind starea de alerta, pentru a permite circulatia fara restrictii in ziua votului

Guvernul adopta, in sedinta de vineri, modificari la HG privind instituirea starii de alerta, astfel incat sa fie permisa circulatia in ziua alegerilor, fara restrictii. Membrii birourilor electorale, candidatii, personalul tehnic si observatorii vor putea circula duminica noapte, in intervalul 23. 00, fara restrictii, in baza unui document justificativ.

Raed Arafat: Romanii cu drept de vot vor putea circula fara restrictii pana la ora 01.00

Oamenii cu drept de vot vor putea circula fara restrictii intre orele 05. 00 pe6 decembrie, candvor fi alegerile parlamentare, a anuntat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed A.

Orban: Ziua Nationala fara parade si defilari e un bun prilej sa reflectam. Uniti putem salva vieti si invinge virusul

Ziua Nationala este sarbatorita astazi fara parade si defilari din cauza pandemiei de coronavirus, acesta fiind un bun prilej sa reflectam la exemplele de unitate din istorie, sustine premierul Ludovic Orban. in context, el afirma ca doar prin eforturile unite putem salva vieti si invinge virusul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )