Libnet.ro
UNICEF

05:15

Orban: Ziua Nationala fara parade si defilari e un bun prilej sa reflectam. Uniti putem salva vieti si invinge virusul

Hotnews Hotnews,
 Orban: Ziua Nationala fara parade si defilari e un bun prilej sa reflectam. Uniti putem salva vieti si invinge virusul

Ziua Nationala este sarbatorita astazi fara parade si defilari din cauza pandemiei de coronavirus, acesta fiind un bun prilej sa reflectam la exemplele de unitate din istorie, sustine premierul Ludovic Orban. in context, el afirma ca doar prin eforturile unite putem salva vieti si invinge virusul. continuă pe Hotnews

Orban, Ziua Nationala: E un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in anii trecuti, asupra exemplelor de unitate din istoria noastra

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis marti, cu ocazia Zilei Nationale, ca astazi, cand ne vedem nevoiti, din cauza pandemiei, sa marcam Ziua Nationala fara parade, defilari si alte evenimente intrate in traditie, este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in anii trecuti, asupra exemplelor de unitate din istoria noastra.

LUDOVIC ORBAN: Astazi este un bun prilej sa reflectam asupra exemplelor de unitate din istoria noastra

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis marti, cu ocazia Zilei Nationale, ca astazi, cand ne vedem nevoiti, din cauza pandemiei, sa marcam Ziua Nationala fara parade, defilari si alte evenimente intrate in traditie, este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in anii trecuti, asupra exemplelor de unitate din istoria noastra. El indeamna sa privim contextul actual ca pe un nou moment crucial al destinului nostru, pe care il putem depasi cu bine dand dovada de coeziune si maturitate sociala.

Bogdan Gheorghiu, de Ziua Nationala: Distantarea ne aduce si ceva bun: apropiere de cei dragi, constientizarea adevaratelor valori, unirea in a gasi solutii

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a declarat, marti, in mesajul de Ziua Nationala ca distantarea impusa de pandemie ne aduce o apropiere de cei dragi, mai multa unitate in lupta cu noul coronavirus, o.

Premierul Ludovic Orban, mesaj de 1 Decembrie: Ziua Nationala, chiar daca o sarbatorim atipic din cauza restrictiilor impuse de pandemie, ramane la fel de importanta pentru noi

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj romanilor cu ocazia Zilei Nationale in care precizeaza ca, in acest an, data de 1 decembrie este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in an.

Petre Roman, gest rusinos de Ziua Nationala a Romaniei. Toata tara s-a revoltat

Ziua Nationala a Romaniei se serbeaza pe 1 Decembrie inca din 1990. De-atunci si pana astazi, pe timpul evenimentelor organizate cu acest prilej, romanii au asistat la multe momente de-a dreptul halucinante. Politicienii au fost mereu protagonistii unor episoade jenante. Aceastea au inceput inca din primul an de democratie trait de Romania post-comunista. Petre Roman, .

MARCEL CIOLACU: De Ziua Nationala ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc

Ziua Nationala ar trebui sa fie un prilej pentru a ne bucura de traditie, familie si prieteni, insa pandemia le-a rapit romanilor aceste bucurii, afirma presedintele PSD, Marcel Ciolacu, intr-un mesaj transmis azi, pe Facebook.

ORBAN, DE ZIUA NATIONALA: Doar prin eforturile noastre unite putem salva vieti si invinge virusul

Pemierul Ludovic Orban a facut un apel la unitate si solidaritate in mesajul transmis marti, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, scrie g4media.

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date. Cum se vor desfasura ceremoniile in conditii de pandemie

Ziua Nationala a Romaniei este sarbatorita in prezent pe 1 decembrie, iar aceasta data, stabilita printr-o lege promulgata in 1990, marcheaza un moment important din istoria romanilor, cel in care Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu Romania, in 1918. Prin Legea nr. 10 din 31 iulie 1990, data de 1 decembrie a fost adoptata ca zi nationala si sarbatoare publica in Romania. in acest an, Ziua Nationala vine intr-o perioada complicata din punct de vedere sanitar, iar ceremoniile se vor desfasura in conditii cu totul speciale, fara traditionala defilare a militarilor si tehnicii de lupta si fara ca avioanele sa mai survoleze spatiul aerian.

Zeci de buzoieni au privit de la distanta ceremonialul religios si militar organziat de Ziua Nationala VIDEO

Pe fondul pandemiei de coronavirus, Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata la Buzau intr-un format restrans, fara parada militara, petreceri cu muzica populara ori traditionala masa cu fasole si carnati. Punctul culminant a fost dezvelirea monumentului ridicat in memoria celor 775 de eroi cazuti la datorie in Primul Razboi Mondial si sunt inmormantati la Deleni.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita fara public pe malul Borcei

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, s-a sarbatorit la Calarasi printr-un ceremonial restrans, la care nu a avut acces publicul din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Autoritatile locale au marcat 102 ani de la Marea Unire prin depunerea de coroane de flori la Monumentul Eroilor de la Balan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )