Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ploile de vineri au facut prapad in mai multe localitati

Adevărul Adevărul,
Ploile de vineri au facut prapad in mai multe localitati

Ploile de vineri, 24 mai, au facut prapad in mai multe localitati din tara. Aversele au spalat portiuni intregi de drum, au afectat hectare de culturi agricole. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in localitatea Untesti din raionul Ungheni au fost smulse foi de ardezii de pe acoperisul mai multor case, iar in satul Radenii Vechi precipitatiile au distrus o portiune din drumul local. continuă pe Adevărul

Procurorii si politistii ar desfasura perchezitii in mai multe localitati din Harghita, dupa ce crucile eroilor romani au fost profanate de extremisti maghiari

Autoritatile din judetul Harghita au demarat, joi dimineata, perchezitii in cinci localitati, dupa ce mai multe persoane au acoperit cu saci gunoi crucile unor eroi de razboi din Cimitirul din Valea Uzului, au.

Cod portocaliu de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii. Cod galben in alte regiuni. Furtunile au facut prapad

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii. Cod portocaliu Valabil de la :24-05-2019 ora 16:40pana la :24-05-2019 ora 17:30 In zona.

Perchezitii in Bacau si Harghita, dupa ce crucile eroilor romani au fost profanate de extremisti maghiari: Printre suspecti ar fi si femeia agresata in timpul vizitei lui Viktor Orban din 2017 (FOTO, VIDEO)

Autoritatile romane au demarat perchezitii, joi dimineata,in cateva localitati din judetele Harghita si Bacau, dupa ce mai multe persoane au acoperit cu saci de gunoi crucile unor eroi de razboi din.

Mai multe rachete au lovit un hotel de lux in Libia FOTO

Mai multe rachete au lovit vineri dimineata un hotel de lux din capitala libiana Tripoli. Guvernul libian, recunoscut international, a dat vina pentru atac pe fortele din est care incearca sa preia controlul orasului, conform Reuters.

Vremea o ia razna! Cod portocaliu si cod galben de precipitatii si fenomene meteo extreme, in mai multe judete

Vremea o ia razna la sfarsitul acestei saptamani 24 26 mai) in mai multe regiuni ale tarii. Meteorologii au anuntat cod portocaliu si cod galben, cu fenomene meteo extreme. Daca la inceputul acestei saptamani vremea a fost insorita in mai multe parti ale Romaniei, spre sfarsitul perioadei vremea se va inrautati in special in [] .

Cod portocaliu de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii. Cod galben in alte regiuni

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii. Cod portocaliu Valabil de la :24-05-2019 ora 16:40pana la :24-05-2019 ora 17:30 In zona.

Cod portocaliu si cod galben de vijelie pentru mai multe judete ale tarii. Furtuna in Bucuresti

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii COD GALBEN Valabil de la :24-05-2019 ora 13:05pana la :24-05-2019 ora 14:00 In zona.

Cod portocaliu si cod galben de vijelie pentru mai multe judete ale tarii

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii COD GALBEN Valabil de la :24-05-2019 ora 13:05pana la :24-05-2019 ora 14:00 In zona.

Parchetul General anunta ca a finalizat cercetarile in mai multe dosare avand ca obiect incalcarea drepturilor cetatenilor in perioada comunismului

Parchetul General anunta ca a finalizat cercetarile in mai multe dosare avand ca obiect incalcarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor in perioada comunismului, in special anchetele penale efectuate de organele de securitate si militie impotriva oponentilor regimului comunist. Multe dintre anchete nu au dus la tragerea la raspundere a vinovatilor intrucat a intervenit decesul acestora.

VIDEO Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate din cauza ploii / Grindina a acoperit pamantul in mai multe localitati din tara / in Ialomita s-a format din nou o tornada

Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate vineri dupa-amiaza, din cauza ploii, in contextul in care municipiul Bucuresti este sub avertizare de Cod Portocaliu de averse cu caracter torential pana cel putin la 19. Ploaia a facut ravagii pe strazile din Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara. Grindina a acoperit pamantul in mai multe localitati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )