Libnet.ro
UNICEF

14:45

Politic show:Guvernul Tudose a supravietuit aproape 7 luni. Ce ii transmitea Grindeanu in prima zi de mandat;Ponta: Este evident pentru absolut toata lumea ca in tara noastra nu mai exista Guvernul Romaniei, ci doar Guvernul lui Dragnea si al Teldrum;PSD

Hotnews Hotnews,
 Politic show:Guvernul Tudose a supravietuit aproape 7 luni. Ce ii transmitea Grindeanu in prima zi de mandat;Ponta: Este evident pentru absolut toata lumea ca in tara noastra nu mai exista Guvernul Romaniei, ci doar Guvernul lui Dragnea si al Teldrum;PSD

PSD, programul primul psihiatru. Cine incearca sa inteleaga ceva din ceea ce se intampla cu PSD, trebuie sa apeleze, nu la politica, ci la psihiatrie. Guvernul Tudose a supravietuit aproape 7 luni. Ce ii transmitea Grindeanu in prima zi de mandat. Premierul desemnat, Mihai Tudose, ar trebui sa fie constient si sa se pregateasca pentru momentul de peste cateva luni, cand ii va veni randul. continuă pe Hotnews

PSD Iasi sustine Guvernul Tudose: O eventuala inlocuire a premierului constituie un risc urias pentru dezvoltarea Romaniei

Filiala municipala Iasi a PSD si-a anuntat duminica sustinerea pentru Guvernul Tudose si considera ca inlocuirea premierului ar reprezenta un risc urias pentru stabilitatea Romaniei.

Cine sunt cei 8 membri PSD care au sustinut guvernul Tudose in sedinta CEx - surse

Demisia premierului Mihai Tudose a fost supusa luni seara votului in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a primit doar patru voturi impotriva si patru abtineri, fata de 60 de voturi pentru. Vezi in text cine sunt cei care au sustinut cel de-al doilea premier al PSD.

Politic show: Zi decisiva in PSD: Dragnea are majoritate in CEx si ia in calcul trantirea Guvernului daca Tudose nu renunta la functie; Ponta: Un prim-ministru care nu-si poate schimba un ministru este o marioneta; PSD - conflictul seniorilor se muta si

Firea ii critica pe Dragnea si pe Tudose: Au gresit amandoi. Pare ca aruncam in aer tot ceea ce am realizat. Popescu, despre sedinta CExN: Epoca totalitara Dragnea in PSD s-a incheiat.

Presedintele Asociatiei Comunelor din Caras-Severin: Sustinem guvernul Tudose

Presedintele Asociatiei Comunelor din Caras-Severin, Nicolae Beg spune ca organizatia sa sustine guvernul condus de Mihai Tudose, potrivit Reper24. ro. Nicolae Beg considera ca dupa caderea guvernului condus de premierul Sorin Grindeanu, o situatie de acelasi gen nu ar trebui sub nicio forma repetata.

Cine sunt PSD-istii care au sustinut Guvernul Tudose in sedinta CEx

Social-democratii membri ai Comitetului Executiv National au votat luni in proportie covarsitoare pentru retragerea sprijinului acordat Guvernului, fapt ce a dus si la o demisie a lui Mihai Tudose. 60 de.

TOTUL a iesit la iveala! EI sunt PSD-istii care AU SUSTINUT Guvernul TUDOSE in sedinta CEx

Social-democratii membri ai Comitetului Executiv National au votat luni in proportie covarsitoare pentru retragerea sprijinului acordat Guvernului, fapt ce a dus si la o demisie a lui Mihai Tudose. 60 de.

CEx PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Guvern, Tudose anunta ca demisioneaza

ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate.

PSD i-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose. Premierul si-a depus demisia in fata CEx LIVE TEXT si VIDEO

13: Mihai Tudose si-a prezentat demisia in CEx. Vicepremierul Paul Stanescu va prelua conducerea interimara a Executivului. 07:CEx a decis retragerea sprijinului politic pentru Mihai.

Eugen Teodorovici, mesaj NEASTEPTAT. Pe cine CRITICA din guvernul Tudose

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici a intervenit si el in conflictul intern din partid, intre liderul PSD si premierul Mihai Tudose, pozitionandu-se intr-un mod neasteptat. El.

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei. Surse: Cand se reuneste CEx-ul (VIDEO)

UPDATE: Soarta premierului Mihai Tudose pare pecetluita, iar PSD se indreapta cu pasi rapizi catre un nou episod Sorin Grindeanu. Astfel, PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv, dupa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )