Libnet.ro
UNICEF

22:30

PSD Iasi sustine Guvernul Tudose: O eventuala inlocuire a premierului constituie un risc urias pentru dezvoltarea Romaniei

Adevărul Adevărul,
PSD Iasi sustine Guvernul Tudose: O eventuala inlocuire a premierului constituie un risc urias pentru dezvoltarea Romaniei

Filiala municipala Iasi a PSD si-a anuntat duminica sustinerea pentru Guvernul Tudose si considera ca inlocuirea premierului ar reprezenta un risc urias pentru stabilitatea Romaniei. continuă pe Adevărul

PSD Iasi, mesaj public de sustinere pentru Tudose: Inlocuirea premierului, un risc urias

Organizatia municipala PSD Iasi isi exprima public, printr-un comunicat de presa, sustinerea fata de executivul condus de Mihai Tudose si considera ca o eventuala inlocuire a Primului Ministru constituie un risc urias pentru succesul Programului de Guvernare si, mai ales, pentru stabilitatea socio-politica si dezvoltarea economica a Romaniei.

Organizatia controlata de vicepremierul Ciolacu se pozitioneaza de partea premierului. Mesaj de la PSD Buzau

Petrer Emanoil Neagu, presedintele Consiliului Judetean Buzau se pozitioneaza si el in tabara premierului in lupta pentru putere din PSD, spunand ca Guvernul Tudose are toata sustinerea mea. PSD Buzau e controlat de vicepremierul Ciolacu.

Presedintele Asociatiei Comunelor din Caras-Severin: Sustinem guvernul Tudose

Presedintele Asociatiei Comunelor din Caras-Severin, Nicolae Beg spune ca organizatia sa sustine guvernul condus de Mihai Tudose, potrivit Reper24. ro. Nicolae Beg considera ca dupa caderea guvernului condus de premierul Sorin Grindeanu, o situatie de acelasi gen nu ar trebui sub nicio forma repetata.

Eugen Teodorovici, mesaj NEASTEPTAT. Pe cine CRITICA din guvernul Tudose

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici a intervenit si el in conflictul intern din partid, intre liderul PSD si premierul Mihai Tudose, pozitionandu-se intr-un mod neasteptat. El.

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei. Surse: Cand se reuneste CEx-ul (VIDEO)

UPDATE: Soarta premierului Mihai Tudose pare pecetluita, iar PSD se indreapta cu pasi rapizi catre un nou episod Sorin Grindeanu. Astfel, PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv, dupa.

PSD Iasi a anuntat! Organizatia iL SUSTINE PE... Risc urias pentru dezvoltarea economica a Romaniei

Organizatia Municipala Iasi a PSD s-a pozitionat in conflictul intern dintre liderul Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose. Filiala isi exprima public, intr-un comunicat de presa, sustiner.

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei (VIDEO)

Liderii social-democrati nu mai au rabdare pana la Comitetul Executiv anuntat pentru finalul lunii la Iasi si cer organizarea imediata a unei sedinte care sa clarifice criza din interiorul partidului si.

RASTURNARE DE SITUATIE in PSD! Guvernul Tudose, pe faras

Conflictul dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose pare sa-i exaspereze pe social-democrati. Desi un Comitet Executiv National al PSD era programat pentru finele lunii, mai multi lideri locali au cerut ca sedinta s.

Un ministru din Guvernul Tudose: Premierul are responsabilitatea actului de guvernare, dar trebuie sa aiba si decizia

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, presedinte al organizatiei judetene PSD Constanta, a afirmat, sambata, ca premierul are responsabilitatea actului de guvernare, dar trebuie sa aiba si.

Cine e omul din PSD pentru care Mihai Tudose si-ar da imediat demisia din Guvern. Am venit impreuna, plecam impreuna

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca ar fi in stare sa-si dea demisia din Guvern daca unul dintre vicepremierii sai, cu care se stie de aproape 20 de ani, ar fi fortat sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )