Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii

Antena3 Antena3,
Cine este Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii

Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, ministrul propus al Dezvoltarii, este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport ANEFS) din Bucuresti 2006). Ilan Laufer a fost ministru pentru Mediul. continuă pe Antena3

Cine este Daniel Breaz, propunerea PSD pentru Ministerul Culturii - surse

Daniel Breaz este noua propunere a PSD pentru Ministerul Culturii. Acesta ar urma sa-i ia locul actorului George Ivascu. in varsta de 43 de ani, senatorul PSD Daniel Breaz este din 2012 rector al Universitatii .

PROFIL Cine este Gabriel Les, propunerea PSD pentru functia de ministru al Apararii - A mai condus MApN si a fost secretar de stat pentru Armamente, numit de PSD n Guvernul Ciolos

Senatorul PSD Gabriel Beniamin Les este propunerea PSD pentru functia de ministru al Apararii. Les a mai fost ministru al Apararii in Guvernul Grindeanu, din ianuarie si pana in iunie 2017, si a fost secretar de stat pentru armamente, numit de fostul premier Victor Ponta in 2015, dar pastrat si in Guvernul Ciolos. Les, fost viceprimar si director APIA Agentia pentru Plati in Agricultura) Satu Mare, este licentiat in economie, dar a facut si cursuri la Colegiul National de Aparare.

Cine este Marius Budai, propunerea PSD pentru a functia de ministru al Muncii

Marius-Constantin Budai este propunerea PSD pentru a prelua functie de ministru al Muncii de la Lia Olguta Vasilescu. El este presedintele Comisiei de buget-finante din camera Deputatilor, fiind la primul.

Cine este Constantin Matei, propunerea PSD ca ministru al Tineretului

In varsta de 38 de ani, Constantin Matei, propunere PSD pentru functia de ministru al Tineretului este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Management in Sport si are un master in Managementul.

Cine este Gabriel Les, noua si vechea propunere a PSD pentru Ministerul Apararii

Senatorul PSD Gabriel Les ar urma sa fie noua si vechea propunere a PSD pentru Ministerul Apararii, in remaniatul guvern Dancila. Les s-ar intoarce la Aparare dupa ce a mai fost ministru in Guvernul.

PROFIL Ilan Laufer, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, propus ministru al Dezvoltarii

Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, a fost propus luni de PSD pentru functia ministru al Dezvoltarii, in locul lui Paul Stanescu, care a fost remaniat in Comitetul Executiv National al PSD.

REMANIERE GUVERN DANCILA. Cine este Alexandru Petrescu, posibilul viitor ministru al Comunicatiilor

Alexandru Petrescu, propunerea PSD pentru Ministerul Comunicatiilor, a lucrat la mai multe companii in Londra, pe o pozitie de vice-presedinte al Raphaels Bank Londra, precum si director pentru Europa, Business.

PROFIL Cine este Marius Budai, propus de PSD la Ministerul Muncii, n locul Liei Olguta Vasilescu - Deputat la primul mandat, fost director la Casa de Pensii Botosani

Marius-Constantin Budai, propus de PSD pentru functia de ministru al Muncii, in locul Liei Olguta Vasilescu, are 46 de ani, este deputat la primul mandat, membru al Comisiei de buget-finante, iar inainte de 2016 a fost director al Casei Judetene de Pensii Bucuresti. De asemenea, el a lucrat timp de 18 ani la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

LIVE TEXT CEx PSD: Paul Stanescu a fost remaniat, alaturi de alti ministri. Ilan Laufer, noul ministru al Dezvoltarii / Olguta Vasilescu trece de la Munca la Transporturi

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni remanierea lui Paul Stanescu si a altor cinci ministri din guvernul Dancila, dupa ce la sedinta precedenta i-a exclus din partid pe alti grei ai partidului, Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Este asteptata si sanctionarea Gabrielei Firea, care insa si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti inainte de sedinta, ea avand si functia de vicepresedinte. S-a stabilit de asemenea ca actualul secretar general adjunct, Codrin Stefanescu, sa devina noul secretar general. 20 Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a confirmat pentru HotNews. ro ca a fost numit ministrul Dezvoltarii Regionale in locul lui Stanescu.

LIVE TEXT CEx PSD: Paul Stanescu a fost remaniat, alaturi de alti ministri. Ilan Laufer, noul ministru al Dezvoltarii / Olguta Vasilescu trece de la Munca la Transporturi / Firea a ramas fara functii

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni remanierea lui Paul Stanescu si a altor cinci ministri din guvernul Dancila, dupa ce la sedinta precedenta i-a exclus din partid pe alti grei ai partidului, Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Este asteptata si sanctionarea Gabrielei Firea, care insa si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti inainte de sedinta, ea avand si functia de vicepresedinte. S-a stabilit de asemenea ca actualul secretar general adjunct, Codrin Stefanescu, sa devina noul secretar general. 20 Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a confirmat pentru HotNews. ro ca va fi numit ministrul Dezvoltarii Regionale in locul lui Stanescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )