Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolacu, despre deputatul Radulescu: Nu are ce sa mai caute in interiorul PSD

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu, despre deputatul Radulescu: Nu are ce sa mai caute in interiorul PSD

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu afirma ca deputatul de Arges Catalin Radulescu, exclus recent din PSD, nu mai are loc in partid in acest moment, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Ciolacu: Catalin Radulescu, in acest moment, nu are ce sa mai caute in interiorul PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, in acest moment, deputatul Catalin Radulescu nu are ce sa mai caute in interiorul PSD. Radulescu a fost exclus recent din partid, dupa ce a lipsit la motiunea de cenzura.

Ciolacu, despre Legea privind Ziua Tratatului de la Trianon: O vom trece cat mai rapid si o vom trimite din nou la promulgare

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat ca Parlamentul va trece cat mai rapid prin Parlament Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, pe care presedintele Klaus Iohannis a trimis-o spre reexaminare, si actul normativ va fi trimis din nou la promulgare.

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale: Este un decalaj in ceea ce priveste agenda politicienilor si a cetatenilor

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a vorbit la Exces de putere despre decalajul care apare intre prioritatile cetatenilor si cele ale politicienilor. Liderul PSD a precizat faptul ca romanii sunt ingrijorati de situatia scolilor, de pandemie si de criza economica.

Marcel Ciolacu, despre regionalizarea dupa alegeri: Cred ca nu ar fi rau ca intr-o viitoare guvernare sa reincepem acea discutie

Presedintele PSD a vorbit despre proiectul de regionalizare, care prevede existenta unor guvernatori pe zone. Modelul este realizat dupa cel francez, iar Marcel Ciolacu a oferit si exemplul Poloniei, unde acest.

Ciolacu, despre atitudinea Guvernului privind legea de majorare a pensiilor: O abordare total cretina. Am inteles, sunteti prosti! Ma, dar ce aveti cu copiii nostri?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, catalogheaza drept o abordare total cretina modul in care Guvernul s-a raportat la aplicarea legii adoptate de PSD care prevedea majorarea cu 40 la suta a punctului de pensie si sustine ca decizia Executivului de a nu dubla alocatiile, de a nu aloca masti pentru elevi este o vendeta la adresa copiilor. Am inteles, sunteti prosti. Ma, dar ce aveti cu copiii nostri?, a afirmat Marcel Ciolacu.

Ciolacu, despre refuzul Guvernului de a majora cu 40% pensiile: O abordare total cretina

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, a catalogat drept o abordare total cretina mod.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )