Libnet.ro
UNICEF

06:15

Gabriela Firea ar vrea sa fie numarul 2 n PSD. Ce spune despre Marcel Ciolacu

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea ar vrea sa fie numarul 2 n PSD. Ce spune despre Marcel Ciolacu

Gabriela Firea a anuntat ca nu ar exclude o candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, la Congresul partidului. Primarul general al Capitalei a adaugat ca va candida momentan pentru sefia PSD Bucuresti si l-ar putea sustine la conducerea PSD pe Marcel Ciolacu. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea vrea sa candideze la un nou mandat la Primaria Capitalei: Vreau sa termin ce am inceput. Trei ani de zile am muncit de dimineata pana noaptea

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a anuntat duminica ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat. Nu va dde ce nu as candida, a adaugat aceasta.

Gabriela Firea vrea modificarea Codului Rutier. Autobuzele sa poata circula pe linia de tramvai

Gabriela Firea a anuntat, luni, ca doreste modificarea Codului Rutier, astfel incat autobuzele STB din Bucuresti sa poata circula pe liniile de tramvai.

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban, dupa ce a anuntat ca isi doreste un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simtit atacata, asa ca a raspuns in consecinta. Ludovic Orban a anuntat ca-si doreste un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reactionat actualul primal al Bucurestiului la cele auzite? Firea ataca! Orban vrea sa puna mana pe functia de edil al Capitalei Gabriela Firea vrea sa-si mentina functia de care .

Comunista Gabriela Firea si prietenul sovietic Ion Ceban, sau despre agentii rusi de influenta

O invitatie scandaloasa a fost inaintata de primarul capitalei Romaniei, Gabriela Firea, catre omologul sau sovietic din Republica Moldova: Ion Ceban. Gestul arata de fapt legaturile ombilicale existente pe cale politica intre diverse fractiuni controlate pe cele doua maluri de Prut de catre Moscova.

GABRIELA FIREA II RASPUNDE LUI ORBAN: Tevile RADET nu se repara nici cu whisky, nici cantandu-le la mandolina

ACTUALIZARE - Gabriela Firea anunta ca vrea sa candideze pentru un nou mandat la Primarie din partea PSD.

Gabriela Firea despre achizitia tramvaielor turcesti: Este ilegal sa intervin in rezultatul achizitiei publice pentru cele 100 de tramvaie, asa cum mi se solicita public

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat vineri ca este ilegal sa intervina in rezultatul achizitiei publice pentru cele 100 de tramvaie. Aceasta spune ca procedura de atribuire a contractului de achizitie nu este finalizata, fiind in analiza CNSC, institutie abilitata sa solutioneze contestatia formulata. Declaratia vine dupa ce in spatiul public a aparut solicitarea de reanalizare a rezultatului achizitiei publice.

Gabriela Firea, intrebata daca va candida la functia de presedinte al PSD. Raspunsul primarului Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca va candida la sefia Organizatiei Bucuresti a PSD, dar nu si la functia de presedinte al partidului.

Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei: Vreau sa termin ce am inceput. Trei ani am muncit de dimineata pana noaptea

Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat de primar al Capitalei, argumentand ca vrea sa termine ce a inceput. Nu vad de ce nu as candida, pentru ca trei ani de zile am muncit de dimineata pana noaptea, a sustinut Firea la Antena 3.

Orban, despre Gabriela Firea: Cine seamana vant culege furtuna. Rezultatele mandatului sunt aproape zero

Premierul Ludovic Orban a criticat-o duminica pe primarul Capitalei Gabriela Firea, afirmand ca cine seamana vant culege furtuna si ca rezultatele mandatului acesteia sunt aproape 0.

Gabriela Firea, declaratie controversata: Biroul lui Orban era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari

Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat, duminica, o serie de atacuri la adresa premierului Ludovic Orban, despre care a spus ca nu s-a schimbat deloc fata de vremea cand era viceprimar, transmite Digi 24.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )