Libnet.ro
UNICEF

12:45

Orban, despre Gabriela Firea: Cine seamana vant culege furtuna. Rezultatele mandatului sunt aproape zero

Adevărul Adevărul,
Orban, despre Gabriela Firea: Cine seamana vant culege furtuna. Rezultatele mandatului sunt aproape zero

Premierul Ludovic Orban a criticat-o duminica pe primarul Capitalei Gabriela Firea, afirmand ca cine seamana vant culege furtuna si ca rezultatele mandatului acesteia sunt aproape 0. continuă pe Adevărul

Orban, atac exploziv la adresa Gabrielei Firea: Cine seamana vant, culege furtuna

Ludovic Orban, despre Gabriela Firea: Rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investitii. Cine seamana vant, culege furtuna Firea, atac josnic la adresa premierului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat, duminica, mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei, precizand ca rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero. De partea.

Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: Rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero Cine seamana vant, culege furtuna

Premierul Ludovic Orban spune ca la Primaria Capitalei, pe perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero.

Atac virulent al Gabrielei Firea la adresa lui Orban: Tevile nu se repara nici cu whisky, nici cu cantatul la mandolina Biroul lui de viceprimar arata ca un bar de negri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde premierului Ludovic Orban cu un atac virulent, sustinand ca nu s-a schimbat deloc fata de perioada in care era viceprimar, iar biroul lui era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari, numai cu persoane pestilentiale. Tevile nu se repara nici cu whisky, nici cu alcool, nici cu cantatul la mandolina, a sustinut Firea. Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: Rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero Cine seamana vant, culege furtuna.

Se apropie campania pentru alegerile locale. Razboi total intre Ludovic Orban si Gabriela Firea

Razboiul pentru Primaria Bucurestiului a inceput cu mult timp inaintea campaniei electorale pentru a.

Gabriela Firea, declaratie controversata: Biroul lui Orban era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari

Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat, duminica, o serie de atacuri la adresa premierului Ludovic Orban, despre care a spus ca nu s-a schimbat deloc fata de vremea cand era viceprimar, transmite Digi 24.

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban, dupa ce a anuntat ca isi doreste un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simtit atacata, asa ca a raspuns in consecinta. Ludovic Orban a anuntat ca-si doreste un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reactionat actualul primal al Bucurestiului la cele auzite? Firea ataca! Orban vrea sa puna mana pe functia de edil al Capitalei Gabriela Firea vrea sa-si mentina functia de care .

Gabriela Firea il acuza pe Orban ca ar fi superficial si ca nu stie ce atributii are Guvernul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca premierul Ludovic Orban se face vinovat de superfici.

GABRIELA FIREA II RASPUNDE LUI ORBAN: Tevile RADET nu se repara nici cu whisky, nici cantandu-le la mandolina

ACTUALIZARE - Gabriela Firea anunta ca vrea sa candideze pentru un nou mandat la Primarie din partea PSD.

USR si-a ales oficial candidatul pentru Primaria Capitalei. Cine o va infrunta pe Gabriela Firea

Uniunea Salvati Romania USR) a decis astazi cu ce candidat va intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Se pare ca cel care o va infrunta pe Gabriela Firea este Nicusor Dan. Nicusor Dan a fost desemnat oficial candidatul USR pentru Primaria Capitalei Batalia pentru Primaria Capitalei din partea USR s-a dat intre Dragos Dragoteanu si .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )