Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis, un nou clip in ultima zi a campaniei electorale: Miza e clara: ori eu, ori PSD (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, un nou clip in ultima zi a campaniei electorale: Miza e clara: ori eu, ori PSD (VIDEO)

Klaus Iohannis, actualul sef al statului care candideaza pentru un nou mandat,a lansat un nou spot electoral in ultima zi de campanie electorala. Hai la VOT! Miza e clara: Ori eu, ori PSD. continuă pe Antena3

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis, DECRETE semnate inaintea alegerilor prezidentiale de duminica

Pre;edintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, in ultima zi a campaniei electorale, mai multe decrete. - Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 32019 privind.

Ultima zi de campanie Dupa ce il acuza de dispret, Dancila il invita, din nou, la confruntare pe Klaus Iohannis Iohannis: Miza e clara. Ori eu, ori PSD Raspunsul echipei de campanie a presedintelui - UPDATE

In ultima zi de campanie electorala inaintea celui de-al doilea tur de scrutin, candidatul PSD Viorica Dancila il invita, din nou, pe presedintele Klaus Iohannis la o confruntare, la Palatul Parlamentului, sustinand ca echipa ei incearca sa ia legatura cu staff-ul contracandidatului. Seful statului a precizat, in repetate randuri, ca refuza orice dezbatere cu liderul unui partid care a guvernat impotriva romanilor.

Ultima zi de campanie. Klaus Iohannis, baie de multime la Bacau. Viorica Dancila prezinta un discurs final pentru romani

Candidatii inscrisi in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale au, vineri, ultimele actiuni inainte de incheierea campaniei electorale. Klaus Iohannis se intalneste cu alegatorii din Bacau, intr-un eveniment organizat de PNL, iar Viorica Dancila anunta ca va prezenta un discurs final pentru romani.

VIDEO Klaus Iohannis: Spun unii, de cand a scapat de Dragnea, PSD nu mai e chiar asa rau. Asta e o mare capcana Alegerea e simpla, ori eu, ori PSD

Klaus Iohannis a afirmat vineri seara, la finalul campaniei electorale, ca este o mare capcana sa se creada ca PSD s-a schimbat dupa ce a scapat de Liviu Dragnea, afirmand ca este vorba de acelasi partid care vrea sa puna mana pe tot ce misca in Romania.

Klaus Iohannis, la finalul cursei spre al doilea mandat: Romanii vor sa scape de PSD Presedintele in functie, mesaj special pentru fratii de peste Prut (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca o concluzie a campaniei electorale, care se incheie vineri, cu doua zile inainte de finala alegerilor, unde o va infrunta pe Viorica Dancila, ca romanii vor.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, ultimele actiuni de campanie inaintea votului de duminica

Candidatii inscrisi in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale au, vineri, ultimele actiuni inainte de incheierea campaniei electorale. Klaus Iohannis se intalneste cu alegatorii din Bacau, intr-un eveniment organizat de PNL, iar Viorica Dancila anunta ca va prezenta un discurs final pentru romani.

Omul care s-a aflat in spatele campaniei lui Klaus Iohannis in 2014, despre dezbaterea de marti seara: M-a plictisit. Simplitatea limbajului s-a pierdut pe drum

Iulian Tanase, omul din spatele campaniei lui Klaus Iohannis din 2014, a scris pe pagina sa de Faebook, impresii de dupa dezbaterea candidatului PNL la prezidentiale de marti seara. Acesta considera ca actualul .

Presedintele Klaus Iohannis, la ultimul discurs al campaniei: De comunism am scapat, dar de comunisti inca nu. PSD este tot acel partid, care vrea sa puna mana pe tot ce misca in Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca PSD a dominat scena politica romanesca, cu mici exceptii, in cei 30 de ani de cand Romania a scapat de comunism. Totusi, desi am scapat de regimul de.

Klaus Iohannis sustine alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, la Bacau, ca sustine modificarea legii electorale ast.

Fostul ministru al Muncii, noua intrebari pentru Klaus Iohannis: De ce ati indus frica in randul pensionarilor?

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, a formulat noua intrebari pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis, in contextul dezbaterii electorale organizate de seful statului la BCU cu politologi, formatori de opinie s.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )