Libnet.ro
UNICEF

01:05

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis, DECRETE semnate inaintea alegerilor prezidentiale de duminica

B1 B1,
ULTIMA ORA! Klaus Iohannis, DECRETE semnate inaintea alegerilor prezidentiale de duminica

Pre;edintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, in ultima zi a campaniei electorale, mai multe decrete. - Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 32019 privind. continuă pe B1

Ultima zi de campanie. Klaus Iohannis, baie de multime la Bacau. Viorica Dancila prezinta un discurs final pentru romani

Candidatii inscrisi in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale au, vineri, ultimele actiuni inainte de incheierea campaniei electorale. Klaus Iohannis se intalneste cu alegatorii din Bacau, intr-un eveniment organizat de PNL, iar Viorica Dancila anunta ca va prezenta un discurs final pentru romani.

Eugen Tomac, presedintele PMP: Votul nostru va merge spre Klaus Iohannis, nu putem boicota

In finala alegerilor prezidentiale nu exista un rau mic sau mai mare, pur si simplu nu exista decat o singura optiune, Klaus Iohannis, spune presedintele PMP, Eugen Tomac.

Cine ii va pune intrebari lui Klaus Iohannis la dezbaterea organizata de SNSPA

Dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, are loc marti, incepand cu ora 19. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare. in timpul discutiilor, candidatul.

Cifre-bomba. Cum se impart voturile pentru Klaus Iohannis si Viorica Dancila in turul 2

Radu Tudor a prezentat, vineri, date de ultima ora privind modul in care ar putea vota romanii in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, ultimele actiuni de campanie inaintea votului de duminica

Candidatii inscrisi in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale au, vineri, ultimele actiuni inainte de incheierea campaniei electorale. Klaus Iohannis se intalneste cu alegatorii din Bacau, intr-un eveniment organizat de PNL, iar Viorica Dancila anunta ca va prezenta un discurs final pentru romani.

De ce le este frica liberalilor, inaintea alegerilor prezidentiale. Estimari surprinzatoare pentru Iohannis si Dancila

Partidul National Liberal si-a construit campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale, mizand pe o prezenta uriasa la votul de duminica. Inclusiv candidatul Klaus Iohannis arata, la.

Ultima zi de campanie Dupa ce il acuza de dispret, Dancila il invita, din nou, la confruntare pe Klaus Iohannis Iohannis: Miza e clara. Ori eu, ori PSD Raspunsul echipei de campanie a presedintelui - UPDATE

In ultima zi de campanie electorala inaintea celui de-al doilea tur de scrutin, candidatul PSD Viorica Dancila il invita, din nou, pe presedintele Klaus Iohannis la o confruntare, la Palatul Parlamentului, sustinand ca echipa ei incearca sa ia legatura cu staff-ul contracandidatului. Seful statului a precizat, in repetate randuri, ca refuza orice dezbatere cu liderul unui partid care a guvernat impotriva romanilor.

Viorica Dancila, apel de ultima ora catre Klaus Iohannis: il invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a transmis vineri ca echipa sa de campanie incearca sa discute cu liberalii despre o dezbatere cu Klaus Iohannis la ora 20. 00, in Parlament. Fostul premier a.

Un val de PROCURORI si JUDECATORI ies din sistem. Anuntul de ULTIM MOMENT al lui Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, miercuri, mai multe decrete de eliberare din functii a unor judecatori si procurori. Totodata, seful statului a semnat acreditarea unor ambasadori romani.

VIORICA DANCILA: Am avut multe jigniri din partea lui Klaus Iohannis

ACTUALIZARE - Viorica Dancila a inceput dialogul deschis cu presa. Aceasta precizeaza ca isi face datoria de candidat, spunand ca a avut multe jigniri din partea actualului presedinte al Romaniei. ---- Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis, intalnirea, urmand sa aiba loc cu ora inaintea dezbaterii organizate de contracandidatul sau Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )