Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce note a obtinut la bac Klaus Iohannis! Cum se comporta acesta cu elevii sai ca profesor. Dezvalurile unei foste eleve

Antena3 Antena3,
Ce note a obtinut la bac Klaus Iohannis! Cum se comporta acesta cu elevii sai ca profesor. Dezvalurile unei foste eleve

Klaus Iohannis a castigat cel de-al doilea mandat prezidential fara drept de apel in fata Vioricai Dancila, obtinand peste 60% din voturi. Actualul presedinte al Romaniei a fost mai mereu campion in viata, incepand cu scoala si continuand cu cariera politica. Ce note a obtinut seful statului la examenul de bacalaureat?. continuă pe Antena3

Bomba lui Klaus Iohannis: Un nou impozit pentru romani!

Romanii ar putea avea un impozit nou, impozitul pe venit global. intr-o declaratie facuta de Klaus Iohannis, acesta a precizat ca s-a renuntat usor la acest impozit doar din motive electorale.

Klaus Iohannis intervine in forta! Ce parere are presedintele despre motiunea de cenzura?

Presedintele Klaus Iohannis a avut si prima reactie dupa scandalul din Parlament privind starea de alerta. Acesta sustine ca motiunea anuntata de PSD ca este un gest lipsit de bun simt politic.

KLAUS IOHANNIS, DUPA SEDINTA CONSILIULUI EUROPEAN: Ne luptam ca sa obtinem o suma considerabil mai mare pentru perioada 2021-2027

Obiectivul Romaniei pentru perioada 2021-2027 este obtinerea mai multor fonduri de la Uniunea Europeana decat in exercitiul financiar multianual 2014-2020, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa sedinta Consiliului European, care s-a desfasurat prin sistem videoconferinta.

KLAUS IOHANNIS, DUPA SEDINTA CONSILIULUI EUROPEAN: Ne luptam sa obtinem o suma considerabil mai mare pentru perioada 2021-2027

Obiectivul Romaniei pentru perioada 2021-2027 este obtinerea mai multor fonduri de la Uniunea Europeana decat in exercitiul financiar multianual 2014-2020, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa sedinta Consiliului European, care s-a desfasurat prin sistem videoconferinta.

KLAUS IOHANNIS: PSD induce nesiguranta in randul populatiei

Presedintele Klaus Iohannis considera ca Guvernul a procedat conform legislatiei in vigoare atunci cand a informat Parlamentul cu privire la decizia prelungirii starii de alerta instituita in 15 mai si aprobata de Legislativ prin Hotararea din 18 mai.

KLAUS IOHANNIS: Guvernul a procedat conform legii, in cazul prelungirii starii de alerta

Guvernul a procedat conform legii, in cazul prelungirii starii de alerta, este de parere presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a facut din nou apel la romani sa se fereasca in continuare de noul coronavirus, prin purtarea mastii de protectie si igiena mainilor. Nu pleaca in concediu sau in vacanta nr. r virusul), a subliniat domnia sa.

Ministrul ungar de Externe, atac extrem de dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis: Este un politician extremist antimaghiar MAE roman: O reactiecomplet nejustificata, disproportionata. Limbajul demnitarului, inacceptabil si lipsit de respect

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a avut o reactie extrem de virulenta la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care a sustinut ca este un politician extremist antimaghiar. Iesirea sefului.

MAE, reactie dura dupa ce ministrul maghiar de Externe l-a atacat pe Klaus Iohannis. Inacceptabil si lipsit de respect limbajul demnitarului ungar

Ministerul Afacerilor Externe MAE) respinge ca inacceptabil si lipsit de respect limbajul demnitarului ungar cu privire la seful statului roman, se arata intr-un comunicat de presa remis vineri. Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, l-a catalogat pe presedintele Romaniei Klaus Iohannis, intr-o declaratie pe Facebook, drept un politician extremist antimaghiar.

Ministrul de Externe al Ungariei, atac la Klaus Iohannis: Este un politician anti-maghiar

Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto il catalogheaza pe Klaus Iohannis ca pe un politician anti-maghiar care implica Ungaria si Guvernul de la Budapesta in campania electorala romaneasca.

Klaus Iohannis a reiterat, la reuniunea Consiliului European, necesitatea unui buget al UE mai ambitios si mai consistent. Seful statului a precizat care sunt, in opinia sa, solutiile rapide si eficiente pentru actuala situatie de criza

Presedintele Klaus Iohannis a participat vineri la reuniunea Consiliului European in format videoconferinta. Reuniunea a fost dedicata, in principal, discutarii Planului de relansare economica a Uniunii si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )