Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis l-a exclus pe Liviu Dragnea: Nu mai reprezinta un partener de discutie

B1 B1,
Klaus Iohannis l-a exclus pe Liviu Dragnea: Nu mai reprezinta un partener de discutie

Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca rupe legaturile cu Liviu Dragnea. Presedintele a spus ca seful PSD nu mai reprezinta un partener de discutie decat strict institutional, acuzandu-i comportamentul. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre scandalul de la TVR: Cel mai important mesaj e sa nu se bage politicul

Klaus Iohannis a afirmat vineri ca nu doreste sa ia partea unuia sau altuia in scandalul declansat de acuzatiile pe care Dragos Patraru i le-a adus sefei televiziunii publice, Doina Gradea, afirmand insa ca cel mai important mesaj e sa nu se bage politicul in TVR.

Un deputat PSD cere suspendarea lui Klaus Iohannis si il lanseaza o provocare lui Liviu Dragnea: Pe cand un selfie de la...

Liviu Plesoianu reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ca trimite tot pachetul de legi ale justitiei la Curtea Constitutionala si ca sesizeaza Comisia de la Venetia in acest sens.

Ruptura totala. Iohannis: Dragnea nu mai reprezinta un partener de discutie. Nu vom mai avea discutii informale

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca relatia cu PSD si cu Guvernul Dancila va fi una strict institutionala. PSD, mai concret Dragnea, prin felul in care a procedat, nu mai prezinta pentru mine un partener de discutie altfel decat institutional, a spus Iohannis, la Ruse, dupa o reuniune informala a sefilor de stat din Bulgaria, Austria si Romania.

Mesaj de ultima ora al presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis vineri, 4 mai a. c. , un mesaj de condoleante in urma decesului doamnei Doina Cornea. Am aflat cu profunda tristete despre disparitia doamnei Doina.

Klaus Iohannis: PSD, doar un partener institutional

Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD si Liviu Dragnea. Seful statului a spus ca partidul condus de Liviu Dragnea este doar un partener institutional. PSD si Dragnea nu mai reprezinta un partener .

Razboiul intre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis continua. Ce mutare va face liderul PSD

Vacanta de 1 Mai s-a terminat, iar razboiul politic reincepe. Liviu Dragnea si Klaus Iohannis sunt asteptati sa faca noi mutari in conflictul pornit saptamana trecuta dupa ce presedintele a.

Liviu Dragnea, atac la Klaus Iohannis: Contrar celor spuse de unii cu functii foarte inalte... (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa pre;edintelui Klaus Iohannis dupa intalnirea avuta cu premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu, in biroul sau de la Camera.

iNTALNIRE DE GRAD ZERO! Liviu Dragnea, lovitura pentru Klaus Iohannis: Mugur Isarescu si Viorica Dancila, in biroul liderului PSD(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu se intalnesc joi dupa-amiaza in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, informeaza B1 TV. intalnirea are loc in contextul.

Iohannis, despre invitatia lui Dragnea si Dancila de la Cotroceni: Sunt bineveniti

Klaus Iohannis a vorbit si despre invitatia la Ziua Europei de pe 9 mai, a lui Liviu Dragnea si Viorica Dancila, de la Palatul Cotroceni. Seful statului a anuntat ca sunt bineveniti. Din moment ce i-am.

Liviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra n vigoare

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat foarte sigur ca legile Justitiei vor intra in vigoare in aceasta viata, criticand in acelasi timp faptul ca presedintele Klaus Iohannis si-a permis sa-i spuna Curtii Constitutionale) sa nu decida acum, sa mai astepte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )