Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mesaj de ultima ora al presedintelui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Mesaj de ultima ora al presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis vineri, 4 mai a. c. , un mesaj de condoleante in urma decesului doamnei Doina Cornea. Am aflat cu profunda tristete despre disparitia doamnei Doina. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS este in DOLIU! Mesaj emotionant de la Cotroceni: Am aflat cu profunda tristete

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis vineriun mesaj de condoleante in urma decesului disidentei Doina Cornea. Am aflat cu profunda tristete despre disparitia doamnei Doina Cornea, una.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

Klaus Iohannis, apel catre CCR cu privire la legile Justitiei: Nu va grabiti cu analiza

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 12:30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Aceasta este prima iesire a lui Klaus Iohannis dupa ce a anuntat ca ii retrage sprijinul.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa decesul Doinei Cornea

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de condoleante familiei si apropiatilor Doinei Cornea. Acesta a omagiat personalitatea care a fost Doina Cornea in istoria noastra recenta si a numit-o o emblema a afirmarii rostului libertatii umane, dar si imaginea civismului si a eroismului feminin pentru generatiile viitoare.

LIVE VIDEO TEXT Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 12.30

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 12. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. HotNews va transmite Live Text principalele declaratii ale sefului statului.

Klaus Iohannis, reactie dupa anuntul CCR: Nu vad o problema ca s-a stabilit un termen pentru judecarea legii privind organizarea judiciara

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a anuntat ca va judeca la sfarsitullunii mai sesizarea sefului statului referitoare la legea privind organizarea.

Klaus Iohannis, dupa ce liderul PSD a facut pe mediatorul: Nu Dancila a atacat BNR, ci Dragnea! Daca el crede ca a facut mediere, e bine si asa

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce a vrut sa medieze o discutie intre Guvernul Dancila si Banca Nationala a Romaniei BNR), care a fost insa refuzata de catre premier. Seful statului a.

Klaus Iohannis, despre scandalul de la TVR: Cel mai important mesaj e sa nu se bage politicul

Klaus Iohannis a afirmat vineri ca nu doreste sa ia partea unuia sau altuia in scandalul declansat de acuzatiile pe care Dragos Patraru i le-a adus sefei televiziunii publice, Doina Gradea, afirmand insa ca cel mai important mesaj e sa nu se bage politicul in TVR.

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis. Cazanciuc: Toata opera lui se restrange la cuvantul penal. Respingerea irationala a efortului de a reforma justitia are legatura cu campania electorala pentru al doilea mandat (VIDEO)

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca trimite intreg pachetul Legilor Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) si, in paralel, sesizeaza Comisia de la.

Cum ii raspunde PSD lui Iohannis: Presedintele Romaniei doreste sa blocheze activitatea Parlamentului si a Curtii Constitutionale

PSD a avut o reactie dura la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca vrea sa sesizeze Curtea Constitutionala si Comisia de la Venetia cu privire la legile justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )