Libnet.ro
UNICEF

16:00

incep calculele pentru finala prezidentialelor. Pe cine va sustine Mircea Diaconu, care a primit 8,2% din voturi, potrivit rezultatelor exit-poll

B1 B1,
incep calculele pentru finala prezidentialelor. Pe cine va sustine Mircea Diaconu, care a primit 8,2% din voturi, potrivit rezultatelor exit-poll

Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si Pro Romania, a declarat, duminica seara, ca nu va sustine pe nimeni in finala alegerilor prezidentiale, in contextul in care el va parasi cursa spre Cotroceni inca. continuă pe B1

Viorica Dancila, nemultumita ca AEP le-a permis alegatorilor sa voteze pentru finala prezidentialelor, desi rezultatele primului tur sunt inca necunoscute. Orban: Daca dorea, PSD putea schimba legea

Premierul Ludovic Orban a reactionat, dupa ce Viorica Dancila a contestat faptul ca Autoritatea Electorala Permanenta a trimis, pentru votul din corespondenta, buletine cu ambele tururi de scrutin, punandu-i pe.

in ce conditii va fi sustinut Iohannis de candidatul PMP, in finala prezidentialelor. Paleologu: Dar nu consider, repet, ca sunt in vreun fel depozitarul voturilor pe care le-am primit (VIDEO)

Theodor Paleologu, care a obtinut 5,6% potrivit sondajului IRES, a afirmat ca asteapta niste gesturi din partea lui Klaus Iohannis, pentru a-l sustine in finala prezidentialelor, unde cel mai probabil o va.

Viorica Dancila il provoaca pe Klaus Iohannis, in direct pe B1 TV. Sefa PSD cere o dezbatere unu la unu cu presedintele, pentru finala prezidentialelor (VIDEO)

Viorica Dancila, data ca si calificata in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de catre rezultatele exit-poll, l-a provocat din nou pe Klaus Iohannis, marele castigator al primului tur de scrutin si pr.

Rasturnare de situatie: Klaus Iohannis va participa la o dezbatere televizata. Cine sustine asta

Klaus Iohannis va participa totusi a o confruntare televizata. Cel putin asa sustine candidatul USR la presedintie, Dan Barna, cel care vineri a facut un maraton in randurile.

Dan Voiculescu, despre tema esentiala pentru finala prezidentiala

Patriotismul este si trebuie sa ramana o valoare fundamentala a natiunii noastre, inclusiv a noilor generatii, sustine profesorul Dan Voiculescu. Acesta isi exprima nemultumirea fata de lipsa unei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )