Libnet.ro
UNICEF

18:45

Rasturnare de situatie: Klaus Iohannis va participa la o dezbatere televizata. Cine sustine asta

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie: Klaus Iohannis va participa la o dezbatere televizata. Cine sustine asta

Klaus Iohannis va participa totusi a o confruntare televizata. Cel putin asa sustine candidatul USR la presedintie, Dan Barna, cel care vineri a facut un maraton in randurile. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis participa la sedinta Guvernului Orban. Restructurarea Executivului, pe ordinea de zi

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la sedinta de Guvern, la invitatia premierul Ludovic Orban, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. Presedintele a fost prezent.

Ce face Klaus Iohannis in ultima zi de campanie electorala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa vineri, in ultima zi de campanie, incepand cu ora 10. 00, la Topul National al Firmelor Private din Romania. La evenimentul care va avea loc la Grand Hotel JW.

Primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Victoria, pentru prima sedinta a unui guvern exclusiv liberal dupa perioada interbelica Ce acte normative ar putea fi adoptate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa, miercuri, la prima sedinta oficiala de lucru aGuvernului Orban, in prima reuniune de lucru a unui cabinet de ministri liberali dupa o pauza de peste opt.

Sedinta a Guvernului Orban, astazi. Iohannis participa la preluarea mandatului unor ministri (surse)

Guvernul Orban va avea, marti, a doua reuniune a Cabinetului, in care ar putea aproba o ordonanta de urgenta pentru comasarea numarului de ministere, au declarat surse politice, pentru Mediafax. Klaus Iohannis va participa la preluarea mandatului unor ministri. La prima sedinta informala de luni seara a Guvernului Orban, care a durat in jur de doua ore, au fost discutii despre programul de marti al noului Executiv, in special despre programul pe care Klaus Iohannis si Ludovic Orban urmeaza sa il aiba impreuna.

Viorica Dancila, dezvaluiri despre dosarul caselor lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis a exercitat o forma de presiune care-l plaseaza intr-o situatie de.

Presedintele Iohannis participa la ceremoniile de preluare a mandatelor de ministru

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti la ceremoniile de preluare a mandatelor de ministru d.

Cum s-a modificat averea lui Klaus Iohannis intre 2014 si 2019, in timpului mandatului de presedinte

S-a aflat totul despre averea lui Klaus Iohannis. Ultimele amanunte sunt de-a dreptul incendiare. De unde ia seful statului cei mai multi bani? Este amanuntul care surprinde pe toata lumea. Mai mult, presedintelui i-a scazut salariul. Averea lui Klaus Iohannis in timpul mandatului de presedinte Klaus Werner Iohannis s-a nascut pe 13 iunie1959, la Sibiu,Romania.

KLAUS IOHANNIS: Lipsa de competente, deciziile proaste, marca PSD, au bulversat intreaga societate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca guvernarea PSD a fost un adevarat test de anduranta pentru reprezentantii comapniilor. Lipsa de competente, deciziile proaste si managementul public haotic, marca PSD, au bulversat intreaga societate, a spus seful statului, mentionand ca este timpul sa regandim relatia autoritatilor publice cu mediul de afaceri.

P Gheorghe Flutur: Klaus Iohannis a castigat prestigiul, increderea si aprecierea partenerilor internationali pentru a reprezenta cu cinste Romania

Presedintele Ligii Alesilor Locali liberali, Gheorghe Flutur, a afirmat, intr-un interviu, ca Presedintele Klaus Iohannis este un presedinte cu care poti fi mandru oriunde in lume si a trecut in revista cele mai importante realizari ale sefului statului. Liderul liberal a adaugat ca presedintele Iohannis are statura, credibilitatea, respectul si atitudinea potrivite pentru un sef de stat si a mentionat care sunt asteptarile pe care le are de la acesta pentru al doilea mandat.

Klaus Iohannis: PSD a facut mult rau Romaniei. Fara PSD Romania ar fi fost, in acesti 30 de ani, mult mai departe (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou guvernarea PSD in ultima sa intalnire electorala de dinaintea primului tur al alegerilor prezidentiale. Seful statului a vorbit, vineri, in fata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )