Libnet.ro
UNICEF

17:45

Alegeri locale 2020. Cand vor avea loc alegerile pentru scaunul de primar

B1 B1,
Alegeri locale 2020. Cand vor avea loc alegerile pentru scaunul de primar

Programate initialpentru prima parte a anului, alegerile locale din 2020 inca se lasa asteptate. Precum alte activitati, sportive, culturale si politice deopotriva, scrutinul pentru scaunul de primar a. continuă pe B1

Se redeschid loteriile din tara. Cand va avea loc prima tragere loto

Loteria Romana a anuntat ca agentiile se redeschid treptat de luni, 15 iunie, incepand cu ora 14, iar primele trageri loto se vor desfasura duminica, 21 iunie. Odata cu redeschiderea, se reia si plata.

Premiile Oscar se amana in contextul pandemiei. Cand va avea loc urmatoarea decernare

Cea de-a 93-a editie a galei Premiilor Oscar a fost amanata pentru 25 aprilie 2021, in contextul incertitudinii provocate de pandemia de coronavirus. Cel mai important eveniment din lumea filmului a fost amanat pentru prima data in 40 de ani.

Legea care prelungeste mandatele alesilor locali, la vot final in Parlament. Cand vor avea loc alegerile locale

Proiectul de lege prin care mandatele alesilor locali sunt prelungite pana cel tarziu pe 1 noiembrie, iar data localelor e decisa de Parlament, este pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor.

Alegeri SUA 2020. Biden il acuza pe Trump ca va incerca sa fure voturi

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden il acuza pe presedintele republican Donald Trump ca va incerca sa fure alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie si ca ar putea refuza sa le recunoasca rezultatul, caz in care miliardarul ar fi dat afara din Casa Alba de armata, acuzatii catalogate imediat drept ridicole de catre presedintie, relateaza AFP.

Presa germana: Faza finala a Champions League va avea loc la Lisabona

Editia 2019-2020 a Champions League se va incheia cu un turneu gazduit de Lisabona, in luna august, finala fiind prevazuta pentru 22 sau 23 august, a anuntat, vineri, cotidianul german Bild pe site-ul sau, citat de AFP.

Evaluarea Nationala 2020: Zeci de elevi se afla in izolare din cauza COVID-19. Cand vor da examenele

Evaluare Nationala 2020. Peste 50 de absolventi de gimnaziu se afla in izolare din cauza COVID- 19.

Raspunsul ministrului Nelu Tataru la intrebarea cand vor fi redeschise bisericile:Nu mai devreme de 1 iulie

Ministrul Sanatatii spune ca deschiderea bisericilor pentru credinciosi nu poate avea loc mai devreme de 1 iulie 2020.

Ce este iarba sfanta si la ce poate fi utilizata. Romanii vor avea acces la seminte din toamna anului 2020

Salvia sclarea, considerata planta salvatoare de catre romani, se afla in topul realizarilor cu care horticultorii de la Statiunea de Cercetare pentru Legumicultura Buzau se mandresc. Cultivatorii din toata tara vor avea acces la semintele si rasadurile acestei plante dulci si aromate incepand din aceasta toamna.

UPDATE Anisie: Gradinitele si cresele se vor deschide cand vor fi publicate in Monitorul Oficial normele de aplicare Pentru unitatile de stat parintii pot depune de astazi cererile Ce spune ministrul Sanatatii

Gradinitele, cresele si after-school-urile private ar fi trebuit sa se redeschida luni, 15 iunie, conform unei Hotarari de Guvern, insa au ramas inchise pentru ca nu au fost publicate normele de aplicare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca normele vor fi finalizate luni, iar cresele si gradinitele se vor putea redeschide dupa publicarea acestora in Monitorul Oficial. Ea a precizat ca in cazul unitatilor de stat cu program pe timpul verii parintii pot depune de luni cererile.

Cand vor fi lansate al 25-lea film James Bond si Matrix 4. intarzieri de un an din cauza pandemiei

No Time to Die, al 25-lea film din seria James Bond, si Matrix 4 au primit noi date de lansare in cinematografe, dupa ce productiile au fost afectate din cauza pandemiei, scrie news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )