Libnet.ro
UNICEF

16:30

Evaluarea Nationala 2020: Zeci de elevi se afla in izolare din cauza COVID-19. Cand vor da examenele

Antena3 Antena3,
Evaluarea Nationala 2020: Zeci de elevi se afla in izolare din cauza COVID-19. Cand vor da examenele

Evaluare Nationala 2020. Peste 50 de absolventi de gimnaziu se afla in izolare din cauza COVID- 19. continuă pe Antena3

EVALUAREA NATIONALA 2020: Cati elevi ai clasei a VIII-a s-au inscris la Evaluarea Nationala 2020 pentru sesiune din iunie

Peste 170. 000 de absolventi ai clasei a VIII-a s-au inscris pentru a sustine Evaluarea Nationala in sesiunea din iunie, care incepe luni, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Rezultatele finale se vor afisa in 27 iunie.

EVALUAREA NATIONALA 2020: Cati elevi ai clasei a VIII-a s-au inscris la Evaluarea Nationala 2020 pentru sesiunea din iunie

Peste 170. 000 de absolventi ai clasei a VIII-a s-au inscris pentru a sustine Evaluarea Nationala in sesiunea din iunie, care incepe luni, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Rezultatele finale se vor afisa in 27 iunie.

Evaluarea Nationala 2020: Peste 170 de mii de elevi inscrisi. Anuntul facut de Monica Anisie

La Evaluarea Nationala 2020 care va incepe luni sunt inscrisi peste 170. 000 de elevi, absolventi de clasa a opta. La prima etapa participa peste 75. 000 de profesori, examenul desfasurandu-se in 4. 253 de centre de examen, a anuntat duminica ministrul Educatiei Monica Anisie.

Evaluarea Nationala 2020. Regulament pentru elevii cu deficiente de vedere, de auz sau tulburari de spectru autist

Evaluare Nationala 2020. Anul acessta este primul an in care la Evaluarea Nationala este prevazuta si o a doua sesiune de examinare, pentru elevii care nu se pot prezenta la probele scrise din motive medicale. Astfel, prima sesiune incepe luni, 15 iunie 2020, iar cea de-a doua, pe 29 iunie. Evaluare Nationala 2020. Calendarul examenelor .

VIDEO Evaluarea nationala 2020: Monica Anisie: Lucrarile vor fi corectate in alte judete decat cel din care sunt elevii Copiii vor veni la centrele de examinare cel mai devreme la ora 7 dimineata

Accesul in centrele de examinare pentru elevii care participa luni la prima proba a Evaluarii Nationale 2020 se va face pana la ora 8:30, urmand ca fiecarui elev sa-i fie masurata temperatura, in cadrul masurilor de lupta impotriva epidemiei Covid-19, a anuntat duminica ministrul Educatiei, Monica Anisie. Aceasta a recomandat ca, in cadrul in care temperatura unui elev este peste 37,3 grade, temperatura sa fie masurata de inca trei ori, la un interval de 2 - 5 minute. Citeste in documentul atasat toate informatiile legate de Evaluarea Nationala sursa - Ministerul Educatiei).

Evaluarea Nationala 2020:Elevii, chemati la scoala cu 2 ore inainte de examen, pentru triajul epidemiologic

Monica Anisie, a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca examenele de evaluare nationala, ce incep luni, se vor desfasura cu stricta respectare a masurilor de siguranta. Astfel, accesul elevilor se va face pana la ora 8:30, fiecare unitate avand stabilit un grafic pentru a evita aglomeratia, iar inspectorii scolarivor monitoriza ca toate aceste masuri de prevenire sa fie indeplinite.

Evaluarea Nationala 2020 incepe luni, 15 iunie. Ministrul Educatiei: Toti copiii absolventi de clasa a VIII-a au sanse egale de a participa la examenul de Evaluare Nationala

Monica Anisie, Ministrul Educatiei si Cercetarii, a detaliat, in cadrul unei conferinte de presa sustinute duminica, modul de desfasurare a Evaluarii Nationale 2020. Probele, la care s-au inscris 172.

EVALUAREA NATIONALA 2020: Care este temperatura pe care trebuie sa o am ca sa fiu acceptat in sala de examen?

Temperatura corporala permisa elevilor si profesorilor la examenele nationale este de 37,3 grade Celsius, potrivit infograficelor publicate sambata de Ministerul Educatiei. Temperatura este cu 0,3 grade peste cea prevazuta de Ministrul Sanatatii in Ordinul comun cu ministrul Educatiei privind regulile din scoli in perioada cursurilor de pregatire si a examenelor.

EVALUAREA NATIONALA 2020: Ora la care elevii trebuie sa intre in sali

Pe usa fiecarei sali de examen va fi afisata lista nominala cu elevii repartizati in sala respectiva, precum si regulile pe care acestia trebuie sa le respecte pe durata probelor Evaluarii Nationale.

Aproape 3.000 de absolventi din Alba vor sustine Evaluarea Nationala. Sesiune speciala pentru cei aflati in izolare sau confirmati cu coronavirus

Un numar de 2. 998 de absolventi ai clasei a VIII-a s-au inscris laEvaluarea Nationala din sesiunea 2-27 iunie 2020, conform situatiei centralizate de catre Inspectoratul Scolar Judetean Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )