Libnet.ro
UNICEF

21:00

RALUCA TURCAN: Decizia CCR nu inseamna ca Parlamentul condus de PSD a devenit brusc legitim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Decizia CCR nu inseamna ca Parlamentul condus de PSD a devenit brusc legitim

Vicepremierul interimar Raluca Turcan afirma ca decizia CCR care stabileste ca exista conflict juridic intre presedinte si Parlament privind desemnarea liderului PNL, Ludovic Orban, in functia de premier nu inseamna ca Parlamentul condus de PSD a devenit brusc legitim, nici ca romanii nu au in continuare dreptul sa doreasca alegeri anticipate. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan: Nu vom negocia nimic cu PSD. Daca va fi toxic in continuare, va plati electoral

Raluca Turcan afirma ca PNL nu va negocia nimic cu PSD in privinta formarii unei majoritati parlamentare pentru investirea unui nou Guvern. Nu vom negocia nimic cu PSD. Vicepremierul interimar a declarat ca daca PSD intentioneaza sa fie in continuare toxic va plati electoral.

Anticipatele, solutia politica cea mai buna. Raluca Turcan: Nu vom negocia nimic cu PSD (VIDEO)

PNL insista pentru declansarea alegerilor anticipate, solutia politica cea mai buna, dar nu va negocia nimic cu PSD, a afirmat vicepremierul interimar Raluca Turcan, marti seara, in direct pe B1 TV,.

Orban a luat foc dupa decizia CCR: A dat satisfactie PSD-ului. Afecteaza atributiile Presedintelui

Ludovic Orban sustine ca CCR a dat satisfactie PSD-ul prin decizia pe care a luat-o cu privire la conflictul juridic de natura constitutionala intre presedintele Klaus Iohannis si Parlament.

Raluca Turcan: Astazi, la sesizarea PSD, CCR a luat o decizie exact opusa celei de acum sase ani

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat, luni, ca probabil PSD face sedinte zilnice in care dezbate ce mai poate face pentru a bloca Romania si pentru a da vina pe PNL. in fiecare zi, PSD.

Raluca Turcan: E foarte posibil ca luni PSD sa impiedice primul pas pentru anticipate

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul demisionar Raluca Turcan, a afirmat sambata ca se aspteapta ca PSD sa boicoteze votul de investire a Guvernului de luni si sa puna piedca atfel primului pas catre anticipate.

Iohannis: Nu comentez decizia CCR Nu voi desemna un premier de la PSD, care face o sfidare fara precedent la adresa oamenilor El exclude si ideea unui guvern de uniune nationala

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni seara un nou atac la adresa PSD, spunand ca nu comenteaza decizia CCR si ca asteapta motivarea, dar ca ceea ce face PSD este o sfidare fara precedent la adresa oamenilor, generand o noua criza prin sesizarea Curtii. Iohannis a subliniat ca nu va desemna un premier din partea PSD si a exclus si ideea unui guvern de uniune nationala.

RALUCA TURCAN: Perspectiva partenerilor internationali a fost afectata de decizia CCR

Deprecierea monedei nationale din ultimele zile nu are legatura cu situatia politica din Romania, a declarat marti vice-premierul Raluca Turcan, care a apreciat insa ca perceptia partenerilor internationali ai Romaniei a fost afectata de decizia CCR referitoare la desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de prim-ministru.

RALUCA TURCAN: PSD va demonstra ca este rupt de realitate daca va boicota votul de investire de luni

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, sambata, ca, in cazul in care PSD va boicota votul de investire de luni, atunci va da dovada, din nou, de o crasa iresponsabilitate si ca este rupt de realitate.

Raluca Turcan arunca pisica in curtea PSD: Obiectivul lor e sa puna bete-n roate PNL

Raluca Turcan, vicepremierul demis, acuza PSD ca ii impiedica pe liberali sa guverneze si ii avertizeaza pe social-democrati ca exista solutii pentru orice tip de blocaj.

Vicepremierul Raluca Turcan, atac la PSD: Daca va boicota votul de investire, atunci da dovada ca este rupt de realitate

Vicepremierul Raluca Turcan considera ca, daca PSD va boicota votul de investire a Guvernului Orban II, atunci va da dovada de iresponsabilitate si va demonstra ca este rupt de realitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )