Libnet.ro
UNICEF

13:30

Anticipatele, solutia politica cea mai buna. Raluca Turcan: Nu vom negocia nimic cu PSD (VIDEO)

B1 B1,
Anticipatele, solutia politica cea mai buna. Raluca Turcan: Nu vom negocia nimic cu PSD (VIDEO)

PNL insista pentru declansarea alegerilor anticipate, solutia politica cea mai buna, dar nu va negocia nimic cu PSD, a afirmat vicepremierul interimar Raluca Turcan, marti seara, in direct pe B1 TV,. continuă pe B1

Aurul, cea mai buna moneda a secolului 21: de ce i-a explodat valoarea pana la un prag record

Intr-o perioada in care pietele economice de la nivel global au devenit mai volatile ca niciodata, oamenii cu bani se intorc la aur. Din acest motiv, valoarea metalului pretios a atins un prag.

Prietena mea cea mai buna avea nevoie de mine, asa ca am dormit pe canapea la ea acasa. intr-o seara, m-am trezit ca faceam dragoste nebuna si nu cu ea! Dumnezeule, cum am putut sa fac asta!

Prietenul la nevoie se cunoaste, dar uneori dintr-un astfel de gest se pot naste lucruri complicate.

Raluca Turcan: Astazi, la sesizarea PSD, CCR a luat o decizie exact opusa celei de acum sase ani

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat, luni, ca probabil PSD face sedinte zilnice in care dezbate ce mai poate face pentru a bloca Romania si pentru a da vina pe PNL. in fiecare zi, PSD.

RALUCA TURCAN: Perspectiva partenerilor internationali a fost afectata de decizia CCR

Deprecierea monedei nationale din ultimele zile nu are legatura cu situatia politica din Romania, a declarat marti vice-premierul Raluca Turcan, care a apreciat insa ca perceptia partenerilor internationali ai Romaniei a fost afectata de decizia CCR referitoare la desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de prim-ministru.

Raluca Turcan da asigurari: Cresterea euro nu are legatura cu situatia politica din Romania

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca deprecierea leului nu are legatura cu ceea ce se intampla pe scena politica si este doar o fluctuatie temporara.

RALUCA TURCAN: Decizia CCR nu inseamna ca Parlamentul condus de PSD a devenit brusc legitim

Vicepremierul interimar Raluca Turcan afirma ca decizia CCR care stabileste ca exista conflict juridic intre presedinte si Parlament privind desemnarea liderului PNL, Ludovic Orban, in functia de premier nu inseamna ca Parlamentul condus de PSD a devenit brusc legitim, nici ca romanii nu au in continuare dreptul sa doreasca alegeri anticipate.

RALUCA TURCAN: PSD va demonstra ca este rupt de realitate daca va boicota votul de investire de luni

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, sambata, ca, in cazul in care PSD va boicota votul de investire de luni, atunci va da dovada, din nou, de o crasa iresponsabilitate si ca este rupt de realitate.

Raluca Turcan: E posibil ca luni, intr-un joc politic al PSD, sa nu se poata face primul pas spre anticipate

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat, sambata, ca este posibil ca luni sa nu se poata face primul pas in vederea declansarii alegerilor anticipate. Asta in contextul in care parlamentarii PSD,.

RALUCA TURCAN: Este posibil ca luni sa nu se poata face primul pas spre anticipate

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, a declarat ca se asteapta la boicotarea alegerilor anticipate din partea PSD si ca luni este posibil sa nu se creeze cvorumul necesar in Parlament pentru a respinge Guvernul Orban II.

Raluca Turcan arunca pisica in curtea PSD: Obiectivul lor e sa puna bete-n roate PNL

Raluca Turcan, vicepremierul demis, acuza PSD ca ii impiedica pe liberali sa guverneze si ii avertizeaza pe social-democrati ca exista solutii pentru orice tip de blocaj.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )