Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ultimele calcule ale PSD inaintea alegerilor locale de duminica. Cum sta Firea in sondajele partidului

Hotnews Hotnews,
 Ultimele calcule ale PSD inaintea alegerilor locale de duminica. Cum sta Firea in sondajele partidului

Cu doar cateva zile inainte de alegeri, social-democratii sunt optimisti. Surse din conducerea partidului sustin ca, potrivit ultimelor sondaje interne, PSD ar putea castiga mai mult decat a estimat pana acum. De altfel, in contextul epidemiei de coronavirus, PSD se asteapta la o prezenta redusa la vot, sub 40%, situatie care l-ar avantaja la rezultatul final al scrutinului. continuă pe Hotnews

Antena3.ro va prezinta harta interactiva a alegerilor locale din 2020

Proiect urias demarat de site-ul antena3. ro pentru ziua alegerilor locale. O harta interactiva va arata la ora 21:00 care sunt rezultatele scrutinului in toate localitatile din tara. Pana atunci, puteti consulta pe antena3. ro, la sectiunea alegeri locale, cine sunt candidatii atat la primarii si consilii locale, cat si la consiliile judetene. Statistica arata date interesante, despre care ne vorbeste colegul nostru, Marius Ionita.

Reactia lui Ludovic Orban, intrebat despre o eventuala cooptare la guvernare a UDMR, in conditiile in care Uniunea voteaza in Parlament initiativele populiste ale PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca i se pare regretabila decizia UDMR de a vota initiativele populiste ale PSD din Parlament, dupa ce, saptamana trecuta, alesii Uniunii au fost de partea liberalilor si au li.

Ultimele cuvinte ale Elenei catre Nicolae Ceausescu. Ce a putut sa ii spuna inainte sa moara

La Targoviste, acolo unde urma sa fie judecat cuplul Ceausescu, plutea o incertitudine in legatura cu atributiile generalului Stanculescu. Astfel, fostul comandant al U. 01417 Targoviste, pe nume Andrei Kemenici, a povestit in cartea Ceausescu la Targoviste a lui Viorel Domenico, modul in care au reactionat cei doi condamnati la moarte. Ultimele cuvinte ale Elenei .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )