Libnet.ro
UNICEF

19:45

Traian Basescu, despre negocierile dintre ALDE si Pro Romania: E un joc personal al lui Tariceanu Ce spune fostul presedinte despre daramarea Guvernului Dancila (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre negocierile dintre ALDE si Pro Romania: E un joc personal al lui Tariceanu Ce spune fostul presedinte despre daramarea Guvernului Dancila (VIDEO)

Traian Basescu a comentat miercuri seara, in direct pe B1TV, informatiile potrivit carora Calin Popescu-Tariceanu, liderul partidului de guvernant ALDE, ar schimba taberele, pentru o alianta cu formatiunea. continuă pe B1

Tariceanu anunta o alianta politica ALDE - Pro Romania: Vom avea grupuri parlamentare comune

UPDATE -Tariceanu anunta ca a discutat cu Victor Ponta despre o alianta politica ALDE - Pro Romania. Am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Aliante politice!, a scris Tariceanu pe.

Traian Basescu, despre alianta Pro Romania - ALDE: Resturi din PSD si PNL formeaza acum un mini-USL. Aceasta colaborare ii va iNGROPA

Traian Basescu a catalogat alianta Pro Romania - ALDE drept un mini-USL. Fostul presedinte sustine ca cele doua partide, conduse de Ponta si Tariceanu, sunt foarte din scursuri, resturi, ramasite din.

Traian Basescu, despre alianta Ponta-Tariceanu: Niste CARAGHIOSI! Liderul ALDE are o BUBA INFECTIOASA in cap. Frate, cand ai luat 4% la alegeri, mai bine te lasi de politica (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, miercuri, pentru Talk B1 ca alianta anuntata de Calin Popescu Tariceanu cu partidul lui Victor Ponta este o incercare disperata de a gasit solutii la situatia in care se afla si.

UPDATE Tariceanu revine si anunta doar discutii pentru o alianta politica ALDE - Pro Romania: Vom fi a treia forta politica parlamentara, dupa PSD si PNL Conditia lui Ponta: ALDE sa iasa de la guvernare

In coalitie de guvernare cu PSD, Calin Popescu Tariceanu anunta, pe Facebook, o alianta politica cu Pro Romania, condusa de Victor Ponta. Initial, seful ALDE a anuntat ca decizia a fost luata, insa a revenit ulterior sustinand ca e vorba despre discutii. Reactia sa a venit dupa ce Victor Ponta a scris pe Facebook ca s-au facut progrese in discutiile cu Tariceanu, dar nu s-au luat decizii. Conditia lui Ponta: iesirea ALDE de la Guvernare. Tariceanu, in iulie: Da, eu sunt favorabil pentru ca Pro Romania sa participe la guvernareUnii din PSD mizeaza ca sefia Senatului e atat de importanta ca nu vom iesi din guvernare.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Tariceanu dupa ce acesta a anuntat o posibila alianta ALDE- Pro Romania

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu Calin Popescu Tariceanu, la scurt timp dupa ce acesta a anuntat, pe Facebook, ca este posibila o alianta politica intre ALDE si Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, potrivit unor surse guvernamentale. La randul sau, Victor Ponta a spus ca o conditie pentru colaborarea cu ALDE este iesirea acestuia de la guvernare.

Tariceanu: Am hotarat o viitoare colaborare ALDE - Pro Romania sub forma unei aliante politice

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat miercuri ca formatiunea sa si Pro Romania, condusa de Victor Ponta, au decis sa colaboreze ca o alianta politica, cele doua partide urmand sa aiba grupuri parlamentare comun.

Reactia lui Traian Basescu, dupa ce Tariceanu si Ponta s-au aliat: Disperarea i-a dus la o astfel de solutie. Se vor desparti!

Anuntul ca ALDE si Pro Romania formeaza acum o alianta a adus in prim-plan reactii vehemente din partea lui Traian Basescu. Fostul presedinte al Romaniei sustine ca disperarea i-a impins pe cei doi lideri si pe restul parlamentarilor la o astfel de decizie de uniune dintre cele doua partide. Traian Basescu, despre alianta dintre Tariceanu .

Culisele negocierilor ALDE-PRO Romania. Ce urmareste Tariceanu si ce planuri are Viorica Dancila

Amenintarea iesirii de la guvernare este atent construita si planificata de cateva saptamani in interiorul ALDE. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca liderii ALDE aveau o strategie in acest sens, dar cazul de la Caracal a dat peste cap planurile lui Tariceanu. Mai exact, rectificarea bugetara era pretextul perfect pe care liderii ALDE sa il invoce pentru a rupe Coalitia. Reamintim ca, dincolo de aceasta strategie de imagine, Tariceanu isi doreste sa fie candidatul unic la prezidentale al Coalitiei PSD-ALDE.

ALDE si Pro Romania fac alianta politica. Tariceanu: Vom fi a treia forta parlamentara

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, miercuri, ca partidul pe care il conduce, ALDE, va face o alianta cu Pro Romania, formatiune condusa de Victtor Ponta.

Traian Basescu, despre planul expus de Raed Arafat pentru sistemul 112: La noi, pana nu sta cineva in capul mesei, nu se misca lucrurile (VIDEO)

Traian Basescu a explicat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca planul expus de Raed Arafat confirma o teorie a sa mai veche, si anume ca lucrurile se misca in Romania abia dupa s-a asezat cineva in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )