Libnet.ro
UNICEF

17:15

Viorica Dancila s-a intalnit cu Tariceanu dupa ce acesta a anuntat o posibila alianta ALDE- Pro Romania

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila s-a intalnit cu Tariceanu dupa ce acesta a anuntat o posibila alianta ALDE- Pro Romania

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu Calin Popescu Tariceanu, la scurt timp dupa ce acesta a anuntat, pe Facebook, ca este posibila o alianta politica intre ALDE si Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, potrivit unor surse guvernamentale. La randul sau, Victor Ponta a spus ca o conditie pentru colaborarea cu ALDE este iesirea acestuia de la guvernare. continuă pe Hotnews

Sorin Ovidiu Vintu, despre cazul Caracal. O jigneste pe Viorica Dancila: Idioata de la Palatul Victoria!

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a rabufnit, pe pagina sa de facebook, cu privire la evenimentele petrecute in ultima perioada in Romania, care au ingrozit pe toata lumea. in postarea facuta, acesta face referiri si la premierul Romaniei Viorica Dancila. Vintu o jigneste pe Dancila, numind-o idioata de la Palatul Victoria. Ce apare .

Un fost lider PMP a trecut la PSD: Am raspuns afirmativ si cu onoare invitatiei doamnei prim-ministru Viorica Dancila (FOTO)

Fostul membru PMP Radu Cristescu s-a inscris in PSD. Acesta a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca a raspuns afirmativ si cu onoare invitatiei doamnei prim-ministru Viorica Dancila.

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor. Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor, iar in timp ce Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii, presedintele nici macar nu a dat unda verde revocarii Ecaterinei Andronescu de la Educatie.

Culisele negocierilor ALDE-PRO Romania. Ce urmareste Tariceanu si ce planuri are Viorica Dancila

Amenintarea iesirii de la guvernare este atent construita si planificata de cateva saptamani in interiorul ALDE. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca liderii ALDE aveau o strategie in acest sens, dar cazul de la Caracal a dat peste cap planurile lui Tariceanu. Mai exact, rectificarea bugetara era pretextul perfect pe care liderii ALDE sa il invoce pentru a rupe Coalitia. Reamintim ca, dincolo de aceasta strategie de imagine, Tariceanu isi doreste sa fie candidatul unic la prezidentale al Coalitiei PSD-ALDE.

Petitie online catre Viorica Dancila si Klaus Iohannis dupa cazul din Caracal: Reformati sistemul dand crezare victimelor

O organizatie pentru drepturile femeilor, Asociatia pentru Libertate si Egalitate de Gen ALEG) din Sibiu, a initiat o petitie prin care cere premierului si presedintelui Romaniei sa demareze de urgenta investigatii in ceea ce priveste modul de interventie al politistilor care nu isi indeplinesc atributiile de serviciu si mai mult, sa aloce fonduri pentru instruirea si evaluarea acestora.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )