Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD: Iohannis si PNL vor sa ingroape dublarea alocatiilor pentru copii si sa introduca un impozit nou. O adevarata crima economica!

Antena3 Antena3,
PSD: Iohannis si PNL vor sa ingroape dublarea alocatiilor pentru copii si sa introduca un impozit nou. O adevarata crima economica!

PSD sustine ca presedintele Iohannis si liberalii vor sa introduca un nou impozit si uita de dublarea alocatiilor pentru copii. continuă pe Antena3

SURSE: Fum alb dinspre PSD si PNL pentru sefia ASF

PSD si PNL au batut palma: Nicu Marcu va fi seful ASF * Pentru ca renunta, PSD va primi inca un post la ANRE, reglementatorul pietei energiei * PSD a renuntat la ASF ca sa nu fie Zamfir acolo, ca asa a zis Orban, potrivit surselor Desi inclestate in lupta electorala, PSD si PNL au finalizat imparteala pe functiile care devin vacante in aceasta vara in cateva institutii de reglementare importante, iar social-democratii au renuntat la sefia ASF, astfel ca Nicu Marcu va fi presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), potrivit informatiilor noastre.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Acum sunt zile cruciale. Week-end-urile au devenit un mare risc. Vor incepe controale serioase pentru ca nu mai merge

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) avertizeaza, in contextul cresterii numarului cazurilor de coronavirus in Romania, ca week-end-urile reprezinta un mare risc pentru ca la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )