Libnet.ro
UNICEF

18:45

SURSE: Fum alb dinspre PSD si PNL pentru sefia ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SURSE: Fum alb dinspre PSD si PNL pentru sefia ASF

PSD si PNL au batut palma: Nicu Marcu va fi seful ASF * Pentru ca renunta, PSD va primi inca un post la ANRE, reglementatorul pietei energiei * PSD a renuntat la ASF ca sa nu fie Zamfir acolo, ca asa a zis Orban, potrivit surselor Desi inclestate in lupta electorala, PSD si PNL au finalizat imparteala pe functiile care devin vacante in aceasta vara in cateva institutii de reglementare importante, iar social-democratii au renuntat la sefia ASF, astfel ca Nicu Marcu va fi presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), potrivit informatiilor noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Vasilescu, BNR: Mugur Isarescu nu a colaborat cu Securitatea. Nicu Marcu va fi presedintele ASF. Foarte multe institutii se pregatesc sa revina la modul de lucru pe hartie. Ghidul restrictiilor de vacanta in Europa. Hainele probate in ma

Adrian Vasilescu, consilier BNR: Mugur Isarescu nu a colaborat cu Securitatea, are documente de la CNSAS care confirma * in acest moment foarte multe institutii se pregatesc asiduu sa revina la modul de lucru pe hartie - George Anghel, Ghiseul. ro. * Cristian Grosu : Au inceput. Cu Mugur Isarescu. * Fum alb dinspre PSD si PNL pentru sefia ASF: Nicu Marcu va fi presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara. * Noi reguli in mall-uri: Timp limitat in cabina de proba, interzicerea testarii produselor cosmetice pe piele, impunerea unui triaj. * Ghidul restrictiilor de vacanta in Europa. Tot ce trebuie sa stii, tara cu tara, daca vrei sa pleci in concediu. * Carantina hainelor in magazine: Hainele probate, tinute separat 48 de ore. * Cazarea in vreme de pandemie: dezinfectie intre turisti, masti in spatiile comune, timp dublu pentru curatenie.

Acord PSD-PNL. Parlamentul va impozita pensiile speciale cu 85%. Inclusiv militarii, politistii si magistratii

PSD si PNL s-au inteles pe un proiect legislativ privind impozitarea drastica a pensiilor speciale. Potrivit legii, pensiile de pana in 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 10%, in timp ce pensiile care depasesc pragul de 7. 000 de lei vor fi taxate cu 85%, sustin surse politice pentru Adevarul. Impozitul se va aplica pentru toate categoriile de pensionari speciale, chiar si pentru magistrati, politisti si militari.

PSD, lege pentru sprijinirea sectorului HoReCa. Social-democratii depun si motiune simpla impotriva lui Nelu Tataru

Partidul Social Democrat a transmis un mesaj prin purtatorul de cuvant Lucian Romascanu. Social-democratii au anuntat motiune simpla impotriva ministrului Nelu Tataru si initierea unei legi in Parlament pentru sprijinirea sectorului HoReCa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )