Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ambasada Suediei, mesaj ironic la adresa lui Liviu Dragnea: Cinci conspiratori si o incercare de asasinare la opera

Adevărul Adevărul,
Ambasada Suediei, mesaj ironic la adresa lui Liviu Dragnea: Cinci conspiratori si o incercare de asasinare la opera

Ambasada Suediei la Bucuresti a postat miercuri, pe pagina sa de Facebook, povestea regelui suedez Gustav al III-lea care a fost victima unei tentative de asasinare la o petrecere de bal mascat in 1792. continuă pe Adevărul

Ambasada Suediei la Bucuresi rade de Liviu Dragnea: Cinci conspiratori si o tentativa de asasinat la opera (FOTO)

Povestea conspirationista a lui Liviu Dragnea cu cei patru straini care au vrut sa il asasineze facandu-i semne intr-un restaurant si blocandu-l cu masina in trafic a ajuns si in atentia ambasada Suediei.

Un eurodeputat confirma amenintarile la adresa lui Liviu Dragnea

Parlamentarul european, Claudia Tapardel, a declarat la Antena 3 faptul ca isi aminteste o discutie privata din 2017 in care presedintele PSD Liviu Dragnea a povestit ei si unor colegi din PSD ca isi simte vi.

SPP nu a fost sesizat referitor la o posibila tentativa de asasinat la adresa lui Liviu Dragnea (surse)

Serviciul de Paza si Protectie nu a fost sesizat referitor la o posibila tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea, au declarat, pentru Mediafax, surse din cadrul Serviciului.

Cinci conspiratori si o tentativa de asasinat la opera. Povestea cu tlc, postata de Ambasada Suediei la Bucuresti, la o zi dupa ce seful PSD a sustinut ca patru straini au vrut sa-l omoare

La o zi dupa ce seful PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca a fost tinta unei tentative de asasinat, in care erau implicati patru straini, Ambasada Suediei la Bucuresti a publicat pe pagina de Facebook o scurta poveste cu cinci conspiratori si o tentativa de asasinat la opera, care s-a intamplat in realitate si in urma careia Regele Gustav III, care a supravietuit atacului, a murit cateva zile mai tarziu, lasand in urma o mostenire care dainuie si azi. Reprezentantii Ambasadei raspund si comentariilor ironice, referitoare la liderul PSD.

LIVETEXT Liviu Dragnea: Anul trecut, a fost o tentativa de asasinare, am scapat / Au fost 4 straini, i-a platit un om foarte celebru n lume / Protestele au fost o tentativa esuata de lovitura de stat

In prima iesire publica dupa proteste, Liviu Dragnea s-a lansat intr-un atac virulent la adresa presedintelui Klaus Iohannis, sustinand ca el personal doreste sa fie suspendat, a reclamat o tentativa de lovitura de stat esuata pe 10 august. Mai mult, seful PSD a sustinut ca anul trecut a fost tinta unei tentative de asasinat, platita de un om foarte celebru in lume. Seful PSD participa la o emisiune la Antena 3. Urmareste LIVE TEXT declaratiile. Dragnea: O sustin pe Viorica Dancila, e un premier foarte bun. Trebuie sa ramana pana in 2020 cel putinDragnea: Eu as vrea sa-l suspendam pe Iohannis. Sa vedem daca dl. Tariceanu si-a schimbat opiniaDragnea: Sedinta CSAT convocata pe rectificarea bugetaraDragnea, atac la servicii: Nimic de la SIE. SRI da informatii presedintelui, iar la restul, selectiv.

Liviu Dragnea, despre posibilitatea angajarii unei firme private de paza: Nu am bani

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri seara, la Antena 3 despre amenintarile la adresa sa. intrebat daca va recurge la serviciile SPP sau ale unei firme private pentru paza personala, liderul PSD a glumit, la fel ca.

Eugen Tomac: Liviu Dragnea procedeaza ca Nicolae Ceausescu si invoca agenturili straine care vor eliminarea sa / Liderul PSD a pierdut contactul cu realitatea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune, referitor la afirmatiile lui Liviu Dragnea potrivit carora ar fi fost tinta unei tentative de asasinat, ca acesta a luat-o pe urmele dictatorului Nicolae Ceausescu care invoca agenturili straine care complotau impotriva sa. Tomac subliniaza ca Liviu Dragnea a pierdut contactul cu realitatea si adauga ca acesta se auto-elimina din politica romaneasca.

Liviu Dragnea: Anul trecut, a fost o tentativa de asasinare, am scapat / Au fost 4 straini, i-a platit un om foarte celebru n lume

Liviu Dragnea a declarat, marti, la Antena 3, ca anul trecut a fost tinta unei tentative de asasinat, cei care-l vizau fiind patru straini care au stat in Romania trei saptamani si care au fost platiti de un om foarte celebru in lume. in prima iesire dupa protestele reprimate brutal pe 10 august, Liviu Dragnea a acuzat o tentativa de lovitura de stat si l-a atacat virulent pe presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca vrea sa fie suspendat. Ce a vazut seful PSD, la televizor, in timpul protestului din 10 august: O tentativa de lovitura de stat esuata. Era organizare paramilitara / Nu am vazut nicio disproportie in actiunea JandarmerieiDragnea: O sustin pe Viorica Dancila, e un premier foarte bun. Trebuie sa ramana pana in 2020 cel putinDragnea: Eu as vrea sa-l suspendam pe Iohannis. Sa vedem daca dl. Tariceanu si-a schimbat opiniaDragnea: Sedinta CSAT convocata pe rectificarea bugetaraDragnea, atac la servicii: Nimic de la SIE. SRI da informatii presedintelui, iar la restul, selectiv.

Cum a devenit Liviu Dragnea tinta unei tentative de asasinat cu priviri insistente

Liviu Dragnea si-a adus aminte ca in aprilie 2017 s-a incercat uciderea sa de catre patru straini, care l-au privit cu insistenta si au incercat sa-i blocheze masina, in spatele lor fiind, chipurile, o persoana influenta. N-a fost Soros, asigura liderul PSD.

Liviu Dragnea, despre tentativa de asasinat: Sa fie foarte clar, nu cred ca Soros are vreo implicare

Liderul PSD Liviu Dragnea a venit cu precizari, dupa ce a dezvaluit in spatiul public ca anul trecut a existat o incercare de asasinare a sa. Desi nu a indicat cine ar fi implicat, mai multe voci au afirmat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )