Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liviu Dragnea, despre tentativa de asasinat: Sa fie foarte clar, nu cred ca Soros are vreo implicare

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre tentativa de asasinat: Sa fie foarte clar, nu cred ca Soros are vreo implicare

Liderul PSD Liviu Dragnea a venit cu precizari, dupa ce a dezvaluit in spatiul public ca anul trecut a existat o incercare de asasinare a sa. Desi nu a indicat cine ar fi implicat, mai multe voci au afirmat ca. continuă pe Antena3

Declaratiile lui Dragnea despre tentativa de asasinat, o incercare jalnica de a-l copia pe dictatorul venezuelean, Nicolas Maduro (VIDEO)

Liviu Dragnea se afla din nou in centrul atentiei. Dupa zece zile in care a disparut pur si simplu din spatiul public, in contextul valului de controverse aparut dupa violentele de la protestul din Piata.

Liviu Dragnea, despre protestul din 10 august: Am vazut o tentativa de lovitura de stat esuata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat marele miting al diasporei din 10 august care s-a soldat cu ciocniri violente intre protestatari si jandarmi drept o tentativa de lovitura de stat esuata si l-a.

Liviu Dragnea, despre zvonul ca Florian Coldea e consilierul sau: Ma irita foarte tare. Ce spune despre relatia cu Vasile Dincu

Liviu Dragnea a negat vehement informatia care circula in spatiul public cum ca fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea ar fi consilierul sau. Ma enerveaza foarte tare zvonul - n. r. Eu cu omul asta nu.

Liviu Dragnea, despre posibilitatea angajarii unei firme private de paza: Nu am bani

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri seara, la Antena 3 despre amenintarile la adresa sa. intrebat daca va recurge la serviciile SPP sau ale unei firme private pentru paza personala, liderul PSD a glumit, la fel ca.

Liviu Dragnea: A fost o tentativa de asasinat asupra mea anul trecut. Un domn foarte celebru in lume a platit patru straini

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti seara, la Antena 3, ca a primit amenintari cu moartea, fara sa precizeze cine l-a amenintat.

Codrin Stefanescu, despre tentativa de asasinat a lui Dragnea: Fie toti stiau si nu au intervenit, fie habar nu aveau de aceasta situatie

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, lanseaza doua ipoteze incendiare, dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca anul trecut a existat o incercare de asasinare a sa. Declaratia lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, detalii despre tentativa de asasinat: Au incercat sa ma blocheze pe o straduta, voiau sa imi deschida usile de la masina

Liviu Dragnea vine cu detalii despre tentativa de asasinat, anuntata marti, in emisiunea Alessandrei Stoicescu. Am aflat de la mine. O sa va spun mai pe larg, cateva detalii. La cateva zile dupa.

Vicepresedinte ALDE, despre tentativa de asasinat: Dragnea, de la un timp, se uita inapoi si vede lucruri

Fostul ministru al Energiei din partea ALDE, Toma Petcu, sustine ca tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea trebuie tratata cu maxima seriozitate pentru ca nu este posibil ca un om care are in mana.

Liviu Dragnea: Este foarte posibil sa incepem protestele la poarta lui Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca este foarte posibil ca PSD sa inceapa protestele la poarta presedintelui Klaus Iohannis, deoarece exista o fierbere foarte mare in partid.

Liviu Dragnea ameninta cu proteste la poarta lui Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca este foarte posibil ca PSD sa inceapa protestele la poarta presedintelui Klaus Iohannis, deoarece exista o fierbere foarte mare in partid.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )