Libnet.ro
UNICEF

17:45

Calin Popescu Tariceanu, mesaj categoric pentru ambasadorii straini la Bucuresti: Sa se uite in ograda lor!

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, mesaj categoric pentru ambasadorii straini la Bucuresti: Sa se uite in ograda lor!

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca oficialii si ambasadorii straini ar trebui sa fie mai rezervati cand critica ceea ce se intampla in. continuă pe Antena3

Calin Popescu-Tariceanu, despre legaturile lui Mihai Tudose cu SRI: Se pare ca cine trece pe acolo nu scapa

Calin Popescu-Tariceanu a vorbit despreschimbarea premierului Mihai Tudose. La Sinteza Zilei, seful Senatului a taxat legaturile lui Tudose cu SRI. Nu a fost o confruntare.

Calin Popescu-Tariceanu, anunt despre investitii in 2018

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni, la Sinteza Zilei. Co-lider al coalitiei de guvenare, acesta a vorbit despre starea investitiilor din.

Calin Popescu-Tariceanu, anunt despre modificarea programului de guvernare

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, luni, ca programul de guvernare nu va suferi modificari majore, subliniind ca structura executivului va ramane aceeasi. Am facut o.

Calin Popescu Tariceanu ar vrea ca UDMR sa vina la guvernare

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera oportuna cooptarea UDMR la guv.

Tariceanu, catre oficiali si ambasadori straini: Uita-te in ograda proprie si fii putin mai rezervat

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni seara, la Antena 3, ca oficialii si ambasadorii straini ar trebui sa fie mai rezervati cand critica ceea ce se intampla in Romania. Daca in ultimii ani in Romania nimeni nu i-a atras atentia ambasadorului x sau y: 'Vedeti ca v-ati depasit limitele mandatului!' . ) Daca nu i-a spus nimeni si a vazut ca o data, de doua ori merge, se simte liber sa faca in continuare. Este ridicol, a declarat Tariceanu.

Tariceanu, ATAC DUR la adresa protestatarilor. Manifestatiile de strada preamaresc INSTITUTIILE REPRESIVE ale statului

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, a lansat un nou atac extrem de dur la adresa celor care contesta in mod repetat guvernarea PSD-ALDE in strada. Astfel, liderul ALDE afirma despre.

Negocieri intense pentru formarea noului Guvern

Pe langa discutiile dintre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, in ultimele zile, au avut loc discutii cu mai multi lideri PSD din teritoriu, care ar vrea sa-si impuna oameni in viitorul executiv. Cabinetul Viorica Dancila va avea trei vicepremieri, potrivit Inforamtiazilei. ro. Acestia vor fi Paul Stanescu ministrul Dezvoltarii), Gratiela Gavrilescu ministrul Mediului) si Rovana Plumb.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )