Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis: PSD face campanie cu un discurs anti-european. Penibil (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis: PSD face campanie cu un discurs anti-european. Penibil (VIDEO)

Presedintele Iohannis a declarat, marti, ca PSD face campanie cu un discurs anti-european, catalogand acest lucru drept penibil, potrivit Agerpres. Este o grupare care se numeste PSD. Din pacate, ei nu. continuă pe B1

VIDEO PSD isi face campanie cu manele si Nicolae Guta Magnificul: Martienii de-ar veni si tot nu ne pot opri / De vrei gustul fericirii, stampileaza trandafirii

Nicolae Guta Magnificul pare a fi noua achizitie de campanie a social-democratilor, acesta lansand o manea prin care indeamna romanii sa voteze Liviu Dragnea si PSD. Maneaua a fost realizata la comanda PSD, potrivit anuntului de pe youtube.

Presedintele Iohannis, dezlantuit la adresa social-democratilor la mitingul PNL de la Iasi

Klaus Iohannis a urcat pe scena de la Iasi unde a sustinut un discurs la mitingul PNL. Presedintele a vorbit despre referendum si a lansat totodata un atac la adresa social democratilor Foarte frumos aici.

Presedintele Iohannis a pledat la Bruxelles pentru consolidarea Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic, context in care a pledat pentru consolidarea acestei structuri, relateaza.

Presedintele Iohannis participa astazi la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova, Ucraina).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )