Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele Iohannis, dezlantuit la adresa social-democratilor la mitingul PNL de la Iasi

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis, dezlantuit la adresa social-democratilor la mitingul PNL de la Iasi

Klaus Iohannis a urcat pe scena de la Iasi unde a sustinut un discurs la mitingul PNL. Presedintele a vorbit despre referendum si a lansat totodata un atac la adresa social democratilor Foarte frumos aici. continuă pe Antena3

Iohannis confirma oficial prezenta la mitingul PNL de sambata, de la Iasi

Presedintele Klaus Iohannis va participa, sambata, la mitingul electoral al PNL, de la Iasi, potrivit agendei transmise de Administratia prezidentiala.

Klaus Iohannisparticipa la mitingul electoral programat de PNL la Iasi. Ce tema va aborda presedintele in discurs

Presedintele Iohannis se afla sambata, 11 mai, la Iasi, unde participa la mai multe evenimente, printre care se numara lansarea cartii sale, dar si mitingul PNL care va avea loc in centrul orasului.

LIVETEXT VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi / Turcan: Votul la referendum va fi o motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila-Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului participa la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi: Unii sunt putin condamnati penal si s-au cocotat in functii / Mergeti la vot sa aratam ca nu suntem un neam de hoti!

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului a participat la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

Klaus Iohannis, despre summitul de la Sibiu: Atunci am invatat un lucru important, ca Romania conteaza in Europa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit sambata, in discursul sustinut la mitingul PNL de la Iasi, despre Summitul UE care a avut loc pe 9 mai la Sibiu. Seful statului le-a dat asigurari celor prezenti la.

Klaus Iohannis, brat la brat cu PNL in campanie

Sambata, 11 mai 2019, va avea loc la Iasi evenimentul de lansare a candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, in regiunea Nord-Est. Mitingul PNL va avea loc incepand cu ora 17. 00, in.

Surse: Iohannis urca pe scena alaturi de PNL la Iasi, insa nu va transmite mesaje de sustinere pentru candidatii liberali

Potrivit unor surse, Klaus Iohannis va urca pe scena dupa ce se vor fi terminat discursurile candidatilor PNL si nu in acelasi timp cu acestia. Klaus Iohannis va adresa un mesaj despre referendum.

Presedintele Iohannis participa, astazi, la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri, la Sibiu, la sedinta Biroului Executiv al PNL, iar joi la Summit-ul Partidului Popular European care are loc inaintea Summit-ului informal al Uniunii Europene.

Presedintele Iohannis trimite din nou la Curtea Constitutionala Codurile penale modificate de PSD pe repede inainte in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a atacat vineri la Curtea Constitutionala controversatele modificari la Codul Penal si Codul de Procedura Penala si la Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, care au fost modificate pe repede inainte de comisia parlamentara condusa de Florin Iordache. Modificarea Codurilor penale a reintrat in procedura parlamentara dupa ce PSD a esuat in demersul de adoptare prin ordonanta de urgenta, acesta fiind unul dintre motivele schimbarii din functie a lui Tudorel Toader. Opozitia a acuzat ca toate modificarile au fost facute pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea de inchisoare.

Carmen Dan: Presedintele Iohannis s-a spalat pe maini de subiectul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis s-a spalat pe maini de subiectul Schengen, a scris ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, miercuri, pe pagina sa de Facebook. Iohannis s-a spalat pe maini! inca o data!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )