Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: Am luat decizia de a ne angaja raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

B1 B1,
Orban: Am luat decizia de a ne angaja raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul PNL isi va angaja raspundereain Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi. PNL sustine alegerea primarilor cu jumatate +1 dintre. continuă pe B1

Orban: Am luat decizia de a ne angaja raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul PNL isi va angaja raspundereain Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi. PNL sustine alegerea primarilor cu jumatate +1 dintre.

Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

Guvernul Ludovic Orban isi angajeaza raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tur.

Eugen Tomac: PMP sustine PNL in angajarea raspunderii in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

PMP sustine demersul Guvernului Orban de raspunderein Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi, a anuntat, joi, presedintele Eugen Tomac. Este un lucru foarte bun, asa cum am spus inca de.

Orban: Ordonanta de Urgenta, una dintre variantele pentru alegerea primarilor in doua tururi Astazi are loc o sedinta de Guvern

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seara ca este posibil ca o decizie privind alegerea primarilor in doua tururi sa fie luata joi, potrivit Agerpres. Astazi, incepand cu ora 14. 00, la Palatul Victoria va avea loc o sedinta de Guvern.

Surse: Guvernul pregateste ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi

Guvernul Orban pregateste o ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi, sustin surse guvernamentale pentru Adevarul. OUG ar putea fi adoptata peste doua saptamani, daca PSD va refuza sa puna pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul de lege identic. Indiferent de modul in care PNL va modifica legea electorala, fie prin OUG, fie prin proiect legislativ, tot CCR va avea ultimul cuvant de spus.

DAN BARNA: Salut decizia Guvernului de a-si angaja raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Liderul USR, Dan Barna, a transmis, joi, ca saluta decizia Guvernului de a-si angaja raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. inca un obiectiv major din Acordul USR cu Guvernul &171;angajat &187; astazi, a transmis Barna, care anuntat ca nu va sustine o eventuala motiune sau alta actiune menita sa opreasca cetatenii din a-si alege primari legitimi, relateaza News. ro.

Traian Basescu: Cred ca Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Comisia de la Venetia va accepta modificarea

Traian Basescu crede ca premierul Ludovic Orban va angaja raspunderea Guvernului pentru modificarea legii electorale, astfel incat sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi. Fostul presedinte.

Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. Orban: E vital ca primarii sa fie alesi de jumatate plus unu din cetateni, pentru a avea legitimitate Care este procedura

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. E vital ca primarii sa fie alesi de jumatate plus unu din cetateni, pentru a avea legitimitate, a spus seful Guvernului.

Presedintele Romaniei: in foarte scurt timp, Guvernul va promova o legislatie pentru alegerea primarilor in doua tururi Ce replica i-a dat Klaus Iohannis lui Marcel Ciolacu (VIDEO)

Guvernul Orban va promova, in foarte scurt timp, o legislatie pentru alegerea primarilor in doua tururi, a declarat presedintele Klaus Iohannis, care nu a dorit sa precizeze sub ce forma va reusi cabinetul.

Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu. Familia jurnalistei a luat decizia finala

Cristina Topescu a fost gasita moarta duminica seara in locuinta din Otopeni in care statea cu chirie. Familia regretatei jurnaliste a avut si o prima reactie publica, dupa ce aceasta s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu Prin intermediul unui comunicat de presa, familia Cristinei .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )