Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barna, despre citarea lui Kovesi la Parchet: Se indoieste cineva ca aceasta nemernicie este facuta la ordinul lui Liviu Dragnea?

Adevărul Adevărul,
Barna, despre citarea lui Kovesi la Parchet: Se indoieste cineva ca aceasta nemernicie este facuta la ordinul lui Liviu Dragnea?

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Laura Codruta Kovesi a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie fix in ziua cand trebuia sa ajunga in Parlamentul European sa-si sustina candidatura pentru functia de procuror-sef european intrucat Liviu Dragnea a apasat pe un buton. continuă pe Adevărul

Ionel Danca (PNL): Noi am spus demult ca Sectia de Investigare este un organ politic de ancheta penala in Justitie. Citarea lui Kovesi este dovada cea mai solida

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, sustine ca citarea fostului procuror sef al DNA Laura Codruta Kovesi la audieri, chiar in ziua in care ar trebui sa se prezinte la Bruxelles pentru sustinerea.

TARICEANU DESPRE CANDIDATURA LUI KOVESI: M-as fi bucurat si eu daca n-as fi stiut ce a facut in Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, ieri, ca s-ar fi bucurat de posibilitatea numirii Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al Parchetului european, daca n-ar fi stiut ce a facut aceasta in Romania.

Tariceanu, despre candidatura lui Kovesi in functia de sef al Parchetului European: M-as fi bucurat si eu daca nu stiam ce a facut in Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, marti, ca s-ar fi bucurat de posibilitatea numirii Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al Parchetului european, daca n-ar fi stiut ce a facut ac.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )