Libnet.ro
UNICEF

13:31

Tariceanu, despre candidatura lui Kovesi in functia de sef al Parchetului European: M-as fi bucurat si eu daca nu stiam ce a facut in Romania

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre candidatura lui Kovesi in functia de sef al Parchetului European: M-as fi bucurat si eu daca nu stiam ce a facut in Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, marti, ca s-ar fi bucurat de posibilitatea numirii Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al Parchetului european, daca n-ar fi stiut ce a facut ac. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre candidatura L.C. Kovesi la sefia Parchetului European: Nu prea merge chestia asta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara, la TVR1, ca nu il poate bucura candidatura Laurei Codruta Kovesi sefia Parchetului European, in conditiile in care a facut abuzuri, excese, incalcari ale Constitutiei si arestari facute la bunul-plac cat a fost la sefia DNA, potrivit Mediafax.

Tariceanu, despre candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European: Nu prea merge chestia asta...

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca nu il bucura candidatura Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European, dat fiind ca in Romania aceasta a facut abuzuri, excese, incalcari ale Constitutiei s.

LUDOVIC ORBAN: Parlamentarii PNL, mandatati sa sustina candidatura lui Kovesi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca europarlamentarii liberali au fost mandatati de Biroul Executiv al partidului sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al Parchetului European.

LIDERII CELUI MAI MARE GRUP DIN PE: O sustinem pe Kovesi la sefia Parchetului European

Vicepresedintele Partidului Popular European Crestin Democrat), cel mai mare grup politic din Parlamentul European, a anuntat ca formatiunea politica o va vota pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European.

TARICEANU, DESPRE O EVENTUALA PLANGERE PENALA LA IOHANNIS: Sa nu coboram dezbaterea politica la un nivel foarte jos

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi, intrebat referitor la posibilitatea depunerii unei plangeri penale impotriva presedintelui Klaus Iohannis, ca a auzit tot felul de zvonuri si nu doreste ca dezbaterea politica sa fie coborata la un nivel foarte jos.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )