Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: A inceput Unirea! 34 de localitati din Republica Moldova au votat in consiliile locale unirea cu Romania

Adevărul Adevărul,
Basescu: A inceput Unirea! 34 de localitati din Republica Moldova au votat in consiliile locale unirea cu Romania

Liderul PMP Traian Basescu a scris, pe Facebook, ca a inceput Unirea, precizand ca, pana in acest moment, 34 de localitati din Republica Moldova au votat in consiliile locale unirea cu Romania. continuă pe Adevărul

A inceput Unirea! 34 de localitati din Republica Moldova au votat in consiliile locale unirea cu Romania

Liderul PMP Traian Basescu scrie, pe Facebook, ca a inceput Unirea, precizand ca, pana in acest moment, 34 de localitati din Republica Moldova au votat in consiliile locale unirea cu Romania.

Traian Basescu: A iNCEPUT UNIREA! Alooooo! Palatul Cotroceni, Palatul Victoria, Palatul Parlamentului! Se aude?

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat sambata, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca 34 de localitati din Republica Moldova au votat in consiliile locale unirea cu Romania. A inceput.

Microbuz cu 13 cetateni din Republica Moldova, rasturnat in judetul Vaslui

Un microbuz in care se aflau 13 cetateni din Republica Moldova, s-a rasturnat, miercuri seara, in zona localitatii Cretesti, judetul Vaslui, mai multe echipaje intervenind la fata locului. Din primele informatii, o singura persoana ar avea nevoie de ingrijiri medicale, potrivit news. ro.

Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie provocat de un sofer din Republica Moldova

Un tanar de 27 de ani din Republica Moldova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a patruns pe contransens cu masina pe care o conducea, lovind in plin o autoutilitara care circula regulamentar.

Premiera pentru o companie din Republica Moldova. Purcari s-a listat la Bursa de Valori Bucuresti

Grupul Purcari s-a listat astazi la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul WINE, fiind prima companie din Republica Moldova care realizeaza aceasta performanta dupa o Oferta Publica Initiala IPO) pentru 49% din actiunile sale.

34 de localitati din Basarabia cer unirea cu Romania. Basescu propune o declaratie in Parlament

Numarul localitatilor din Republica Moldova care au semnat o Declaratie simbolica de Unire cu Romani.

Traian Basescu, anunt suprinzator: A inceput Unirea cu Republica Moldova!

Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook, in care atrage atentia ca a inceput Unirea Republicii Moldova cu Romania. Fostul presedinte a dat ca sigura informatia, deoarece 34 de localitati din.

Interventie de salvare in Marea Neagra asupra unei nave din Republica Moldova in pericol de scufundare

Autoritatile portuare din Constanta au declansat o operatiune de salvare in Marea Neagra, dupa ce o nava sub pavilion moldovenesc a suferit mai multe probleme tehnice si risca sa se scufunde, precizeaza Digi24.

Igor Dodon enumera conditiile in care Republica Moldova are sanse sa fie o a doua Elvetie

Igor Dodon considera ca Republica Moldova poate deveni o a doua Elvetie, daca pe intern o sa avem un consens social national si daca marile puteri vor refuza la intentia si la incercarea sa ne traga spre ele.

Un nou caz de rujeola, inregistrat in Republica Moldova

A fost confirmat al doilea caz de rujeola in Republica Moldova. Ca si in primul caz, virusul a fost adus din Ucraina. De aceasta data, boala a fost contractata de o fata de sapte ani din orasul Rascani, care, in prima saptamana a noului an, s-a aflat cu parintii in orasul Odesa, unde se atesta o situatie epidemiologica nefavorabila privind rujeola, transmite IPN.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )