Libnet.ro
UNICEF

05:15

Rezultate PROVIZORII REFERENDUM. BEC anunta ca 2.400.902 de romani au votat (VIDEO)

B1 B1,
Rezultate PROVIZORII REFERENDUM. BEC anunta ca 2.400.902 de romani au votat (VIDEO)

UPDATE: Biroul Electoral Central a anuntat, luni, ca 2. 902 de romani au votat la referendum. Dintre acestia, la prima intrebare au raspuns cu DA 1. 321 de romani, cu NU 277. 976 de romani. continuă pe B1

Rezultate provizorii Referendum 2019 in judetul Botosani. Peste 46850 de alegatori au raspuns Da

Botosaniul a avut una dintre cele mai scazute prezente la Referendum in Romania. Dintre cei care au votat, majoritatea au raspuns cu Da la intrebarile puse pe buletinul de vot.

Rezultate provizorii pentru referendum in Salaj: Peste 82% din alegatori au raspuns Da

Potrivit rezultatelor provizorii facute publice de catre Biroul Electoral Central, majoritatea covarsitoare a celor care au trecut pe la urne au pus stampila pentru DA la ambele intrebari.

Rezultate provizorii pentru referendum: Peste 80% din alegatori au raspuns Da

Peste 80% din alegatori au raspuns Da ambelor intrebari de la referendumul pe justitie de duminica, voturile nevalide reprezentand putin peste 5%, conform rezultatelor provizorii.

Rezultate finale Referendum, pana la ora 21:00. Ce s-a intamplat la exit-poll. Rasturnare de situatie

Romanii au votat, duminica, 26 mai 2019, la alegerile europarlamentare si la Referendumul pentru Justitie. A fost o mobilizare fara precedent pentru acest tip de alegeri, atat in randul cetatenilor din tara, cat si in randul celor aflati in diaspora. Dupa ce la exit-poll PSD si PNL au fost la egalitate, cu 25,8%, situatia s-a [] .

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 - Primele rezultate provizorii dupa numararea a 75% din voturi: PNL conduce, USR-PLUS incepe sa creasca

Voturile exprimate de cei circa 50% dintre romanii care au votat in Romania si strainatate au inceput sa fie numarate. Rezultatele provizorii de pe site-ul BEC arata ca la aceasta ora au fost deja numarate circa 75% din voturi, in special din sectiile de votare mici unde nu au fost foarte multe voturi de centralizat si transmis. Astfel, procentele prezentate acum se pot schimba substantial pe masura ce se finalizeaza numaratoarea.

Rezultate partiale referendum: Peste 2.000.000 de alegatori au spus 'DA' la ambele intrebari

La referendumul pentru Justitie - conform datelor centralizate de BEC pana luni, la ora 14,27, - 2. 719 persoane au votat Da la intrebarea nr. 1 si 2. 172 au spus Da la intrebarea nr. 2, scrie Agerpres.

Alegeri europarlamentare - rezultate provizorii - 72,8% pentru PSD, in comuna natala a lui Liviu Dragnea

Peste 72% din alegatorii din comuna natala a liderului PSD Liviu Dragnea, Gratia, din judetul Teleorman, au votat pentru PSD, conform rezultatelor provizorii ale alegerilor europarlamentare de duminica. La Videle, localitate din care provin premierul Viorica Dancila si ministrul de Interne Carmen Dan, scorul PSD a fost de 44%.

Rezultate finale referendum Alba. 82% dintre alegatori au raspuns DA la intrebarile presedintelui Klaus Iohannis

Alegatorii din Alba au votat masiv, duminica, si la cele doua intrebari la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis.

LIVE-REZULTATE PROVIZORII - Lupta stransa pentru locul 2 - USR-PLUS trece de 23% / PSD - 23,47% / 90% din voturile din Diaspora au fost numarate

Circa 97% din voturile din tara la alegerile europarlamentare au fost deja centralizate. Conform rezultatelor provizorii, pe primele trei locuri sunt PNL, PSD si alianta USR-Plus. Procentele prezentate acum se pot schimba pe masura ce se finalizeaza numaratoarea.

REZULTATE PROVIZORII - Lupta stransa pentru locul 2 - USR-PLUS ajunge la 23,24% / PSD - 23,48% / 96% din voturile din Diaspora au fost numarate

Circa 99% din voturile din tara la alegerile europarlamentare au fost deja centralizate. Conform rezultatelor provizorii, pe primele trei locuri sunt PNL, PSD si alianta USR-Plus. Procentele prezentate acum se pot schimba pe masura ce se finalizeaza numaratoarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )