Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presedintele Klaus Iohannis participa la o intalnire cu alegatorii din Bistrita-Nasaud

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Klaus Iohannis participa la o intalnire cu alegatorii din Bistrita-Nasaud

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Bistrita, la o intalnire cu alegatorii din judetul Bistrita-Nasaud, la care sunt asteptate aproximativ 2. 000 de persoane. continuă pe Ziarul Bursa

Catalin Tolontan: Ce face presedintele Klaus Iohannis cand refuza dialogul e toxic pentru democratie

Coordonatorul editorial al publicatiei Libertatea, Catalin Tolontan, critica refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dancila. Ce face presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a decorat 65 de institutii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele privind conferirea Medaliei Aniversare Cent.

Klaus Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Nu cred ca pot sa-i conving sa ma voteze, chit ca mi-ar placea

Klaus Iohannis le transmite un mesaj alegatorilor PSD. Acesta a subliniat ca votantii PSD sunt victime ale minciunilor partidului pe care l-au votat in 2016. Cu toate ca nu crede ca poate obtine votul lor.

LIVE VIDEO Iohannis: Nu pot sa legitimez comportamentul mizerabil al PSD prin acceptarea dezbaterii cu Dancila

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri dupa-amiaza cu liderii liberali si sustine o conferinta de presa la sediul PNL, la ora 18:00, din pozitia de candidat al partidului la alegerile prezidentiale.

KLAUS IOHANNIS: Reexaminarea modificarilor aduse cosului minim de consum lunar

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 2172000 privind aprobarea cosului minim de consum lunar. Iohannis considera ca, odata de valoarea cosului a fost stabilita la 6. 762 leiluna, prin lege, nu mai poate fi modificata anual cu rata inflatiei, prin HG, asa cum prevede actul normativ.

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului foarte clar unde ii este locul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii.

Klaus Iohannis, baie de multime in Maramures

Presedintele Klas Iohannis participa vineri la o intalnire cu cetatenii din Maramures incepand cu ora 17, 00 organizata de PNL. Seful statului va tine si un discurs in cadrul evenimentului. Reuniunea va.

Klaus Iohannis, intrebat cum raspunde atacurilor PSD din ultima perioada: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla vineri la Baia Mare, acolo unde s-a intalnit cu simpatizantii PNL. intrebat cum va raspunde atacurilor PSD din ultima perioada, acelor fake news-uri, gen casca si.

Klaus Iohannis, intalnire in campania electorala. Unde a fost surprins Presedintele cu o saptamana inainte de alegeri

Klaus Iohannis se afla in Bistrita-Nasaud, alaturi de Rares Bogdan si Robert Sighiartau. La ora 15:00, presedintele Klaus Iohannis va fi prezent la un eveniment de campanie al.

Klaus Iohannis: Eu nu sunt cu PSD in vreo competitie electorala, eu sunt cu PSD in razboi

Presedintele Klaus Iohannis, care candideaza pentru cel de-al doilea mandat, a declarat sambata dupa-masa, la o intalnire electorala organizata in municipiul Bistrita, ca el nu se afla in competitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )