Libnet.ro
UNICEF

18:45

Klaus Iohannis: Eu nu sunt cu PSD in vreo competitie electorala, eu sunt cu PSD in razboi

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Eu nu sunt cu PSD in vreo competitie electorala, eu sunt cu PSD in razboi

Presedintele Klaus Iohannis, care candideaza pentru cel de-al doilea mandat, a declarat sambata dupa-masa, la o intalnire electorala organizata in municipiul Bistrita, ca el nu se afla in competitie. continuă pe Antena3

Iohannis: Eu nu sunt cu PSD in vreo competitie electorala, eu sunt cu PSD in razboi

Presedintele Klaus Iohannis, care candideaza pentru cel de-al doilea mandat, a declarat sambata, la o intalnire electorala organizata in municipiul Bistrita, ca el nu se afla in competitie electorala cu PSD, ci in razboi cu acest partid, motivul fiind acela ca social-democratii au guvernat impotriva romanilor, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Bistrita-Nasaud, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi, deoarece astfel comunitatile au o sansa reala sa aleaga cea mai buna persoana pentru functie.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta.

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere, la Antena 3

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere electorala inedita. Prezentatorul de la Antena 3 a anuntat ca trustul din care face parte va pune la dispozitie toate cele 5 canale de televiziune, 2 posturi de radio si 12 platforme online. Mihai Gadea vrea dezbatere Iohannis vs. Dancila la Antena .

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis: Eu sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, subliniind ca asa este cel mai corect, iar comunitatile locale au sansa sa aleaga cel mai bun.

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului foarte clar unde ii este locul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii.

Mutare-soc: Membru USR, atac la Klaus Iohannis

Andrei Caramitru il critica in termeni duri pe Klaus Iohannis. Membrul USR sustine ca singurul motiv pentru care il va vota este ca sa nu dea vreo sansa PSD-ului. M-am bucurat ca dl Iohannis a vorbit.

Klaus Iohannis, intalnire in campania electorala. Unde a fost surprins Presedintele cu o saptamana inainte de alegeri

Klaus Iohannis se afla in Bistrita-Nasaud, alaturi de Rares Bogdan si Robert Sighiartau. La ora 15:00, presedintele Klaus Iohannis va fi prezent la un eveniment de campanie al.

Klaus Iohannis, in prima zi de campanie electorala. Publicul nu are voie sa intre cu camere mobile

In prima zi de campanie electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis este asteptat vineri dupa-amiaza la Baia Mare, potrivit ziarului loca 2mnews. ro La intalnirea cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )