Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD, mesaj pentru BNR: E singura care poate si are datoria sa asigure stabilitatea cursului valutar

Hotnews Hotnews,
 PSD, mesaj pentru BNR: E singura care poate si are datoria sa asigure stabilitatea cursului valutar

Reprezentantii PSD au precizat, miercuri pe Facebook, ca Banca Nationala a Romaniei BNR) este singura care poate si are datoria sa asigure stabilitatea cursului valutar, adaugand ca Guvernul a luat o serie de masuri pentru a aduce euro in economia romaneasca, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

PSD, mesaj pentru BNR in ziua in care euro a atins cel mai ridicat nivel din istorie: Banca Nationala este singura care poate si are datoria de a asigura stabilitatea cursului valutar

Social-democratii au transmis, miercuri, un mesaj pe Facebook, in care precizeaza ca Banca Nationala a Romaniei este singura care poate si are datoria de a asigura stabilitatea cursului.

VIDEO Hyundai a prezentat la CES o masina care poate umbla cu ajutorul unor picioare

Hyundai Motor a prezentat la targul CES Las Vegas un concept de masina umblatoare care poate urca ziduri si poate strabate orice fel de teren. Un astfel de vehicul poate fi folosit in misiuni de salvare dupa dezastre.

Subiectele zilei: Omul cu naveta a emigrat si are un mesaj pentru Liviu Dragnea; Miza fara precedent a declansarii crizei la vrful Armatei; Opinie: R.I.P., UE?

Studentii acuza Guvernul si pe Liviu Dragnea. Studentii acuza Guvernul ca nu si-a respectat angajamentele luate in fata tinerilor timpul campaniei electorale din 2016. De ce pleaca medicii? Anul acesta a inceput cu stangul pentru cei care au luat examenul de medic specialist din sesiunea octombrie-noiembrie 2018. in ultima zi din anul trecut au expirat contractele de rezidenti.

Presedintele Grupului Socialistilor Europeni, mesaj pentru Romania dupa preluarea conducerii Consiliului UE: Ce se intampla marti la Bruxelles

Presedintele Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, Udo Bullmann, a transmis un mesaj in contextul preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului.

Descoperirea care poate salva milioane de vieti: Ucigasul bacteriilor rezistente la antibiotic

Cercetatorii care au analizat soluri vechi din Irlanda au gasit bacterii care sunt eficiente impotriva a patru dintre sase cele mai daunatoare bacterii rezistente la antibiotice. Aceste bacterii rezistente pot.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )