Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu despre protestul din Parlament: Am retrait contramanifestatia organizata de FSN cu muncitori de la IMGB

Hotnews Hotnews,
 Calin Popescu Tariceanu despre protestul din Parlament: Am retrait contramanifestatia organizata de FSN cu muncitori de la IMGB

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a criticat miercuri protestul de pe holurile din Parlament. Am retrait pentru cateva minute ziua de 28 ianuarie 1990 cand la initiativa partidelor istorice PNL si PNTCD solicitasem sa avem o intalnire cu reprezentantii noii puteri de la Bucuresti, adica a FSN-ului. continuă pe Hotnews

Tariceanu, despre protestul din Parlament: Aceste manifestari sunt de tip fascist. Asa a inceput fascismul si totalitarismul in Europa

Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri ca protestul spontan din Parlament reprezinta o manifestatie fascista, afirmand ca asa a inceput fascismul si totalitarismul in Europa. Tariceanu a mai sustinut ca actiunea ii aminteste de anul 1990, cand organizatiile de tineret din PNL si PNTCD au solicitat o intalnire cu noua conducere a puterii instalate la Bucuresti, iar in Piata Victoriei au fost asteptati de contramanifestantii FSN.

Aceste manifestari sunt de tip fascist

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca protestul spontan din Parlament reprezinta o manifestatie fascista, afirmand ca asa a inceput fascismul si totalitarismul in Europa.

Calin Popescu Tariceanu: Romania a devenit cu ajutorul DNA tara cea mai corupta din Europa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Cluj, ca, prin numarul mare de cazuri instrumentate de DNA, in special pentru abuz in serviciu, Romania a ajuns sa fie considerata tara cea ma.

VIDEO Calin Popescu Tariceanu, huiduit la Cluj: Legi pentru cetateni, nu pentru politicieni

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a venit astazi la Cluj-Napoca pentru a prezenta cel mai nou membru Marius Nicoara, senator liberal si fost presedinte al PNL intre 2011 si 2013. Presedintele Senatului a fost asteptat de cativa clujeni, care l-au huiduit si au scandat: Justitie, nu coruptie!, Legi pentru cetateni, nu pentru politicieni, Demisia, Rusine sa va fie.

Tariceanu, reactie dupa protestele din Parlament: Manifestari de tip fascist, nici in Ucraina nu se intampla asta

Calin Popescu Tariceanu compara protestele de miercuri, din Parlament, cu situatia din Ucraina, spunand ca nici acolo, unde se iau la bataie, nu se intampla asa ceva. Liderul ALDE i-a criticat.

Secretarul general PSD, despre protestatarii din Parlament: Oriunde n lumea civilizata i luau cu dubele

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, s-a aratat deranjat de protestatarii de pe holurile Parlamentului, declarand iritat ca oriunde in lumea civilizata erau luati cu dubele. 10 persoane i-au huiduit pe Liviu Dragnea si Viorica Dancila, in momentul cand seful PSD si premierul au iesit din sala de plen a Camerei Deputatilor.

Tariceanu, despre venirea lui Vlase la conducerea SIE: Stiu ce experienta are. Ce pot spune e ca...

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca certificatul de acceptare principal pentru Gabriel Vlase ca sef al SIE il va da PSD, subliniind ca ALDE nu se opune. il cunosc. Am si.

PNL s-a departat de valorile democratiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca PNL s-a indepartat nu numai de valorile sale liberalie, ci si de cele democratice si anunta ca, in cursul saptamanii viitoare, un alt parlamentar PNL isi va anunta trecerea la ALDE.

Orban, despre demisionarii din PNL: Niste firimituristi care se multumesc cu ce pica de la masa lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a catalogat, luni, pe parlamentarii care au demisionat recent din partid drept firimituristi, care stau in sufrageria lui Liviu Dragnea si se multumesc cu firimiturile care cad de la masa acestuia, in frunte cu Calin Popescu Tariceanu.

Alina Mungiu-Pippidi, despre protestul din Piata Victoriei: Avem un grup de oameni care sunt foarte provocatori. Menirea lor este sa provoace o interventie in forta a jandarmilor (VIDEO)

Alina Mungiu-Pippidi si-a exprimat, in direct pentru Stirile B1TV, ingrijorarea privind felul in care au ajuns protestele impotriva PSD, afirmand ca vede in multimea un grup de persoane care doreste doar sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )