Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tariceanu ii solicita din nou premierului Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu ii solicita din nou premierului Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a solicitat din nou premierului Ludovic Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale din 27 septembrie. Liderul ALDE i-a transmis sefului Guvernului ca se joaca cu focul si ca Executivul trebuie sa isi ia timp ca sa organizeze mai bine deschiderea scolilor. Daca ti-e frica de faptul ca ceilalti vor lua un avans in alegeri, putem merge pana la a suspenda campania electorala ca sa va dam sansa de a organiza cum trebuie ziua de 14 septembrie, ii mai spune Tariceanu prim-ministrului, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu solicita ca inceperea scolii sa fie amanata dupa locale: Ludovic, te joci cu focul!

Calin Popescu Tariceanu a solicitat din nou premierului Ludovic Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale din 27 septembrie. Liderul ALDE i-a transmis sefului Guvernului ca se joaca cu focul si ca Executivul trebuie sa isi ia timp ca sa organizeze mai bine deschiderea scolilor.

Ludovic Orban: Nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii. Scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, la Bistrita, ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii si ca scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, calificand drept ridicola ideea de amanare a alegerilor, avansata de PSD.

LUDOVIC ORBAN: Nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Bistrita, ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii si ca scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, calificand drept ridicola ideea de amanare a alegerilor, avansata de PSD.

Nicusor Dan o cheama din nou pe Firea la cel putin trei dezbateri la CGMB Firea vrea o dezbatere electorala cu Nicusor Dan, Basescu si Tariceanu, la o autobaza STB

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a chemat-o din nou luni pe Gabriela Firea la trei dezbateri unu la unu in ultima saptamana a campaniei electorale, in sala Consiliului General. Firea vrea insa o dezbatere cu toti cei trei candidati de dreapta, Nicusor Dan, Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu, si propune ca intalnirea sa aiba loc la o autobaza a STB.

Tzanca Uraganu a facut-o din nou. Manelistul, petrecere cu sute de oameni, imediat dupa ce s-a vindecat

Tzanca Uraganu a comis-o din nou. Acesta a participat la o petrecere cu sute de oameni, incontextul in care masurile impuse de epidemia de COVID-19 nu permite asa ceva. Manelistul, care a fost confirmat cu coronavirus in urma cu cateva saptamani, a cantat din nou in fata a cateva mii de oameni, la un concert .

Video. Scene violente in Targu Jiu. O noua bataie intre adolescenti socheaza din nou. Baiat de 14 ani, umilit si lovit cu pumnii de alti tineri

Scenele dramatice de bullying din Targu Jiu apar din nou, parca trase la indigo, de aceasta data victima fiind un tanar de 14 ani. in videoclipul postat pe Facebook de catre Stop Bully Romania se vede cum adolescentul, vizibil mai mic decat agresori, este obligat sa-si ceara scuze, este injurat, umilit si batut cu pumnii.

VIDEO a scapat de burta! Imagini video senzationale cu vedeta, din nou slaba

Dupa ani de zile in care a avut probleme cu greutatea, a scapat de burta. Este incredibil cum a reusit! Imagini de senzatie cu vedeta, din nou, slaba. a scapat de burta cu o dieta speciala Este una dintre cele mai indragite prezentatoare din Romania, are doua fetite minunate si un .

VIDEO Belarus: Zeci de mii de manifestanti contra lui Lukasenko din nou in strada la Minsk

Zeci de mii de belarusi au manifestat din nou duminica la Minsk pentru a denunta realegerea presedintelui Aleksandr Lukasenko, confruntat de aproape o luna cu un val de proteste fara precedent, relateaza AFP.

Zeci de mii de oameni protesteaza din nou la Minsk

Zeci de mii de oameni protesteaza din nou la Minsk, duminica, pentru a denunta realegerea presedintelui Aleksandr Lukasenko in urma cu o luna, relateaza AFP.

Restrictii din nou in Romania. E oficial, anuntul de ultima ora al autoritatilor

Noi restrictii pentru romani! Autoritatile au anuntat oficial noile reguli pe care trebuie sa le respecte cetatenii. Restrictii pentru romani! Autoritatile au anuntat oficial Autoritatile au anuntat oficial faptul ca reintroduc restrictii in doua dintre localitatile care s-au indicat a fi foarte afectate de virus. Mai exact, este vorba despre localitatile Spermezeu si Sieut. Consiliul .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )