Libnet.ro
UNICEF

22:00

Zeci de mii de oameni protesteaza din nou la Minsk

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zeci de mii de oameni protesteaza din nou la Minsk

Zeci de mii de oameni protesteaza din nou la Minsk, duminica, pentru a denunta realegerea presedintelui Aleksandr Lukasenko in urma cu o luna, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Belarus: Zeci de mii de manifestanti contra lui Lukasenko din nou in strada la Minsk

Zeci de mii de belarusi au manifestat din nou duminica la Minsk pentru a denunta realegerea presedintelui Aleksandr Lukasenko, confruntat de aproape o luna cu un val de proteste fara precedent, relateaza AFP.

Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea. Va raspunde pozitiv Primarul Capitalei?

Pe pagina personala de Facebook, candidatul sustinut la alegerile pentru Primaria Capitalei de principale partide de dreapta, Nicusor Dan, i-a lansat contracandidatului sau de la PSD, Gabriela Firea, o provocare mai putin obisnuita in campaniile electorale de la noi. Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea Candidatul, Nicusor Dan sustinut de PNL si .

Raluca Tanase, fosta Bambi, este din nou singura. De ce s-a despartit de iubitul ei

Se pare ca Raluca Tanase, concurenta de la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D, nu are deloc noroc in dragoste. Aceasta este din nou singura, dupa ce a pus capat definitiv relatiei cu iubitul cu care abia ce se impacase. Astfel, concurenta nu mai doreste sub nicio forma sa se mai impaace .

Restrictii din nou in Romania. E oficial, anuntul de ultima ora al autoritatilor

Noi restrictii pentru romani! Autoritatile au anuntat oficial noile reguli pe care trebuie sa le respecte cetatenii. Restrictii pentru romani! Autoritatile au anuntat oficial Autoritatile au anuntat oficial faptul ca reintroduc restrictii in doua dintre localitatile care s-au indicat a fi foarte afectate de virus. Mai exact, este vorba despre localitatile Spermezeu si Sieut. Consiliul .

Sorana Cirstea, fericita ca joaca din nou dupa pauza impusa de pandemie

Sorana Cirstea, calificata in turul al treilea la US Open, dupa o victorie in trei seturi in fata britanicei Johanna Konta, a noua favorita, 2-6, 7-65), 6-4, a declarat ca este bucuroasa ca joaca din nou dupa lunga pauza impusa de pandemia de coronavirus.

Zeci de mii de romani beau apa contaminata chimic. Cum explica autoritatile situatia

Zeci de mii de locuitori din mai multe localitati din Bihor au apa potabila contaminata, potrivit unor analize efectuate de inspectorii Directiei de Sanatate Publica Bihor, care au gasit atat substante chimice, inclusiv arsen, dar si bacterii periculoase, cum este E. Coli, care poate provoca probleme grave de sanatate.

Mercedes si restul lumii in primele antrenamente de la Monza. dezamageste din nou!

Echipa de uzina Mercedes a dominat, vineri dimineata, primele antrenamente libere programate pe circuitul de la Monza in pregatirea Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei, cursa programata duminica.

Coronavirus. Ucraina inregistreaza din nou un numar record de noi cazuri de Covid-19

Ucraina a inregistrat un nou record negativ al cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Consiliul National de Securitatea anuntat, sambata, cain ultimele 24 de ore,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )