Libnet.ro
UNICEF

07:30

Niculae Badalau, inainte de CEx: S-a gresit in campania pentru prezidentiale. Acesta e adevarul

Antena3 Antena3,
Niculae Badalau, inainte de CEx: S-a gresit in campania pentru prezidentiale. Acesta e adevarul

Niculae Badalau, presedintele organizatiei PSD Giurgiu, a spus, inainte de CEx PSD, ca s-a gresit foarte mult in campania pentru prezidentiale. Trebuie sa tinem partidul. Avem o responsabilitate. continuă pe Antena3

Niculae Badalau, inainte de CEx-ul PSD: Daca Viorica Dancila demisioneaza, presedintia PSD va fi preluata de Eugen Teodorovici

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat marti, la sosirea la CEx-ul PSD, ca daca Viorica Dancila va demisiona, cel care va asigura conducerea partidului pana la congres ar trebui sa fie.

Niculae Badalau: Am avut un concept de campanie total gresit. Trebuie o analiza foarte serioasa. E clar ca lucrurile nu functioneaza asa (VIDEO)

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, este de parere ca Viorica Dancila a obtinut un scod dezastruos la alegerile prezidentiale din cauza strategiei de campanie total gresite care a fost gandita de.

NICULAE BADALAU: Trebuie sa facem un congres nu pentru cine, ci pentru ce

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, spune ca ar fi foarte binevenit un Congres al PSD, ca acesta ar trebui sa fie convocat cat mai repede, eventual inainte de Craciun, iar discutiile trebuie sa fie despre proiect nu despre oameni. Asta nu e momentul sa vorbim de oameni, e momentul sa vorbim de proiecte, sa lasam maruntisurile si interesele mici, personale spune Niculae Badalau.

Niculae Badalau, mesaj violent pentru Rares Bogdan: Mai, ruj roz. Lingaule, erai mult prea dornic de pupat in...

Fostul vicepremier PSD Niculae Badalau reactioneaza violent dupa ce europarlamentarul PNL Rares Bogdan a shareuit pe Facebook un articolMafia PSDTun de milioane de euro pregatit de Clanul Badalau, la.

Niculae Badalau, senator PSD, cere demisie sau alegeri

Presedintele filialei PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a declarat, luni, ca in PSD este neces.

Niculae Badalau, atac virulent asupra lui Rares Bogdan: Mai, ruj roz. Lingaule, erai mult prea dornic de pupat in fund

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a lansat un atac virulent asupra europarlamentarului PNL Rares Bogdan dupa ce acesta din urma l-a criticat de mai multe ori in ultima perioada pe social-democrat.

LIVETEXT Viorica Dancila a demisionat din functia de presedinte PSD (surse) Sedinta tensionata la CEx: Liderii PSD se reunesc pentru a decide cine va conduce partidul, dupa infrangerea de la prezidentiale

Rasturnare de situatie la varful PSD: Pozitia de forta a lui Marcel Ciolacu, care parea ca detine sustinerea majoritatii liderilor pentru a prelua conducerea partidului, nu mai este la fel de sigura, dupa ce taberele par a se fi schimbat in randul social-democratilor. Niculae Badalau, Eugen Teodorovici si Marian Oprisan au inceput negocieri cu liderii de organizatii, iar Viorica Dancila nu mai vrea sa demisioneze, asa cum ii promisese lui Ciolacu cu o seara in urma. Liderii PSD se reunesc marti seara, de la ora 18. 30, la sediul partidului din Soseaua Kiseleff, intr-o sedinta care se anunta foarte tensionata. 49 Viorica Dancila a demisionat din functia de presedinte PSD23. 25 Social democratii au oprit sedinta CEX pentru o mica pauza. 39 Viorica Dancila si Eugen Teodorovici nu vor sa demisioneze. Potrivit statutului PSD presedintele, presedintele executiv si secretarul general al partidului sunt alesi sau revocat in congres. Cu alte cuvinte daca Dancila si Teodorovici nu pot fi inlocuiti deca dupa convocarea unui congres. 18 Mihai Fifor a demisionat din functia de secretar general al partidului21:36 8 dintre cei 16 vicepresedinti au demisionat pana in prezent21:32 Paul Stanescu si Gabriel Mutu au demisionat din functia de vicepresedinte21:25 A demisionat si Carmen Dan din functia de vicepresedinte PSD21:01 Lia Olguta Vasilescu a cerut demisia intregii conduceri si a afirmat, potrivit unor surse: Toti stiam ca nu are nicio sansa. Toti am gresit.

Nicuale Badalau, inainte de CEx-ul PSD: Daca Viorica Dancila demisioneaza, presedintia PSD va fi preluata de Eugen Teodorovici

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat marti, la sosirea la CEx-ul PSD, ca daca Viorica Dancila va demisiona, cel care va asigura conducerea partidului pana la congres ar trebui sa fie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )