Libnet.ro
UNICEF

16:30

Nicusor Dan ataca Antena 3 si RTV: Trustul dvs. nu a spus niciun cuvintel despre marile afaceri de coruptie si a luat un fas si l-a transformat intr-un elefant!

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan ataca Antena 3 si RTV: Trustul dvs. nu a spus niciun cuvintel despre marile afaceri de coruptie si a luat un fas si l-a transformat intr-un elefant!

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, s-a contrat joi cu reporterul Antena 3, pe tema inregistrarii cu acesta si a faptului ca atat Antena 3, cat si RTV, ar fi decis sa mediatizeze subiectul, dar nu ar fi amintit de alte scandaluri de coruptie din Primaria Generala. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan ataca in meciul cu Gabriela Firea si face harta cumetriilor din Primaria Capitalei

Nicusor Dan se repliaza in razboiul de campanie cu Gabriela Firea. Dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari in urma carora primarul PSD al Capitalei l-a acuzat pe candidatul dreptei ca ia bani de la interlopi, Nicusor Dan a prezentat, miercuri, o lista cu 33 de nume care, in opinia sa, arata ca Bucurestiul este administrat pe baza de cumetrie.

Tomac ii cauta lui Basescu dezbatere cu Firea si Nicusor Dan la Antena 3

Presedintele PMP, Eugen Tomac, acuza lipsa unei dezbateri televizate intre principalii candidati la Primaria Capitalei si evoca perspectiva unei confruntari gazduite de Antena 3 intre Traian Basescu, Gabriela Firea si Nicusor Dan.

VIDEO Nicusor Dan s-a rastit la reporterul Antena 3, cand a fost intrebat despre inregistrarea aparuta public: Este un fas. Vreau sa transmiteti sefilor dvs. cateva intrebari

Venit la sediul PSD sa afiseze harta cumetriilor din campania electorala, Nicusor Dan a ridicat tonul la reporterul Antena 3 care l-a intrebat despre inregistrarea aparuta recent in spatiul public si daca nu se gadeste sa se retraga din cursa.

Nicusor Dan o da in judecata pe Firea pentru calomnie: A spus ca am luat bani pentru a ajuta cetateni in diferite chestiuni

Nicusor Dan va intenta proces civil impotriva primarului Gabriela Firea pentru calomnie si afirmatii calomnioase. Nicusor Dan anunta ca Gabriela Firea a facut afirmatii calomnioase la adresa sa si va trebui sa raspunda.

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a observat vedeta la Verdict Politic

Face ce face si intra iar in scandal! Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a spus criticul de moda despre candidatul la Primaria Capitalei la Verdict Politic? Ce spune Dana Budeanu despre Nicusor Dan Alegerile locale se apropie cu pasi repezi, iar candidatii nu mai stiu ce sa faca pentru a obtine cat .

FIREA: Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca acel consilier despre care Nicusor Dan a spus ca ar fi avut beneficii din cumpararea Parcului Verdi este membru in Guvernul PNL si nu mai lucra in Primarie la momentul achizitiei parcului, in urma cu doi ani. Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de informatii false si calomnioase, anunta Firea, mentionand ca solicita daune morale de 100. 000 de euro, conform news. ro.

Gabriela Firea spune ca a fost amenintata de fratele lui Nicusor Dan si de afaceristul Caine: Sa am grija ca o voi pati

Gabriela Firea a vorbit la Sinteza Zilei despre posibilul caz de trafic de influenta in care este implicat contracandidatul sau la primaria Capitalei, Nicusor Dan si a spus ca a fost amenintata de fratele politicianului sustinut de Alianta PNL-USR-PLUS, dar si de controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, pentru care a intervenit Nicusor Dan la un functionar din primaria Sectorului 4, pentru a nu-i fi demolata o terasa construita ilegal.

Nicusor Dan, cearta cu reporterul A3, in fata sediului PSD (VIDEO)

Nicusor Dan a avut, joi, o disputa cu un reporter Antena 3 la conferinta de presa sustinuta de candidatul la Primaria Capitalei in fata sediului Partidului Social Democrat PSD). Conflictul s-a iscat dupa.

Cazul Nicusor Dan - Cainele, noi documente. Actele care il contrazic pe candidatul Dreptei

Noi documente care il contrazic pe Nicusor Dan, in scandalul care s-a iscat dupa ce acesta l-ar fi aparat pe omul de afaceri Mitrache, zis Cainele, au fost prezentate miercuri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Nicusor Dan, plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA

Nicusor Dan a anuntat ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a spus candidatul dreptei la Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )