Libnet.ro
UNICEF

11:30

Nicusor Dan, plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan, plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA

Nicusor Dan a anuntat ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a spus candidatul dreptei la Primaria Capitalei. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan va face plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au denuntat la DNA

Deputatul Nicusor Dan, candidat sustinut de Alianta USR PLUS si PNL la Primaria Capitalei, a anuntat, astazi, ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care au sesizat procurorii in cazul inregistrarilor aparute in spatiul public.

Nicusor Dan face plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA: Cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, miercuri, ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care au depus denunt la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a afirmat Nicusor Dan.

FIREA: Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca acel consilier despre care Nicusor Dan a spus ca ar fi avut beneficii din cumpararea Parcului Verdi este membru in Guvernul PNL si nu mai lucra in Primarie la momentul achizitiei parcului, in urma cu doi ani. Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de informatii false si calomnioase, anunta Firea, mentionand ca solicita daune morale de 100. 000 de euro, conform news. ro.

Nicusor Dan, dupa ce mai multi senatori PSD au depus o plangere la DNA impotriva sa: Le-a luat ceva curaj sa intre in cladire. Multi pesedisti intra, putini ies

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan reactioneaza dupa ce senatorul PSD Serban Nicolae si alti social-democrati ar fi depus un denunt la DNA impotriva sa. Nicusor Dan le-a laudat curajul de a intra in cladirea DNA-ului si a subliniat ca multi pesedisti intra, dar putini ies.

Plangere penala impotriva firmei care administreaza depozitul ecologic de gunoi

Administratiei Bazinale de Apa Jiu a depus o sesizare penala impotriva societatii care administreaza depozitul ecologic de gunoi din municipiul Targu Jiu.

LUDOVIC, DESPRE INREGISTRAREA CU NICUSOR DAN: O masura disperata a mafiotilor si interlopilor care sprijina PSD

Inregistrarea aparuta in spatiul public cu Nicusor Dan este doar o masura disperata din partea mafiotilor si interlopilor care sprijina PSD , care este disperat ca pierde teren pe zi ce trece, a afirmat astazi premierul Ludovic Orban, presedinte al PNL.

Ce spune Orban despre inregistrarea cu Nicusor Dan: Toti mafiotii si toti interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca disperati sa-l discrediteze

Toti mafiotii si toti interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca disperati sa-l discrediteze pe Nicusor Dan, a afirmat marti liderul PNL, intrebat despre inregistrarea unei discutii intre Cristian Zarescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, si Nicusor Dan pe tema demolarii unui imobil din Oraselul Copiilor.

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa lui Nicusor Dan: Cel care se prezinta ca fiind salvatorul Bucurestiului se dovedeste a fi frate cu interlopi

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, lanseaza acuzatii dure la adresa lui Nicusor Dan, principalul adversar din campanie, despre care sustine ca s-ar face frate cu interlopii.

O inregistrare cu Nicusor Dan ridica tensiunea in campanie. Candidatul dreptei acuza mafia din PSD Ciolacu cauta o persoana indreptatita sa faca plangere penala Fenechiu: Daca nu exista inregistrarea, era mai bine

O inregistrare cu o discutie intre Cristian Zarescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, si Nicusor Dan pe tema demolarii unui imobil din Oraselul Copiilor e ultima linie de atac a PSD impotriva candidatului sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei.

Razboi total la Bucuresti: Nicusor Dan a descris caracatita intereselor din jurul Gabrielei Firea

Proaspat ales cu o plangere penala din partea mai multor parlamentari PSD, Nicusor Dan, candidatul P.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )