Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ponta, despre dosarul lui Dan Barna de la DNA: Mi se pare o situatie comica; domnul Barna a intrat in politica cu tema penalii sa plece din politica

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre dosarul lui Dan Barna de la DNA: Mi se pare o situatie comica; domnul Barna a intrat in politica cu tema penalii sa plece din politica

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri seara, ca situatia lui Dan Barna este comica, intrucat are dosar la DNA, desi a intrat in politica cu tema Fara penali in functii publice. Ponta sustine ca Barna nu este pregatit pentru candidatura la Presedintie. continuă pe Adevărul

Probeleme mari pentru Dan Barna. DNA ar fi deschis dosar penal dupa ancheta Rise Project

Potrivit unor informatii venite pe surse, Directia Nationala Anticoruptie DNA) s-a autosesizat dupa dezvaluirile jurnalistilor de la Rise Project in legatura cu mai multe proiecte demarate in trecut de Dan Barna. Procurorii ar fi dschis un dosar penal in rem, ceea ce inseamna ca in acest moment sunt anchetate posibile fapte de frauda cu fonduri .

Editie exploziva Sinteza zilei. Denuntul-cheie din dosarul lui Dan Barna

Editie exploziva Sinteza zilei. Mihai Gadea a prezentat, marti, un document exclusiv, in premiera nationala: denuntul-cheie din dosarul lui Dan Barna.

Momentul jenant in care Dan Barna nu pare sa-l fi recunoscut pe Emerich Jenei, caruia i-a oferit propriul autograf (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a facut o vizita de promovare la Oradea, pe strazile caruia l-a intalnit pe unul dintre cei mai mari antrenori ai fotbalului romanesc, Emerich.

DNA, dosar penal dupa dezvaluirile Rise Project despre Dan Barna Liderul USR: Daca ma cheama la audieri, nu vad nicio problema

DNA s-a autosesizat si a deschis dosar penal in rem, adica pentru fapte, in urma anchetei Rise Project privindu-l pe Dan Barna, potrivit unor surse judiciare citate de Realitatea TV. Liderul USR a declarat, luni seara, ca nu a primit nimic de la DNA si ca daca va fi chemat la audieri nu vede nicio problema.

Mihai Fifor, dupa dezvaluirile despre Dan Barna: Nu e in regula sa calcam in picioare prezumtia de nevinovatie, iar dosarele penale sa stabileasca cine ramane intr-o competitie electorala

PSD sare in apararea lui Dan Barna in cazul anchetei facute de DNA. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este suparat ca un astfel de dosar apare in timpul campaniei electorale. intr-o postare pe Facebook,.

Dan Barna se apara in fata acuzatiilor DNA legate de Rise Project

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni seara, ca procurorii DNA nu l-au informat despre inceperea .

DAN BARNA: Nu e o surpriza ca Ponta o mentine pe Dancila la butoane

Presedintele USR, Dan Barna, candidat la Presedintia Romaniei, afirma ca nu este surprins de faptul ca Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota pentru investirea Guvernului Orban, aratand ca are incredere ca premierul desemnat va reusi sa isi construiasca majoritatea necesara.

DAN BARNA: Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput, dar a precizat ca pe lista de nume cu potentiali ministri care i-a fost prezentata se regaseste o persoana pe care USR nu o agreeaza, avand probleme de integritate. Se constituie o majoritate similara ca la motiune, mai mult sau mai putin, care pare ca poate obtine acel 233 de voturi necesar pentru investirea Guvernului, a spus Barna.

Bomba campaniei! Dan Barna, dosar la DNA - surse

Directia Nationala Anticoruptie a deschis un dosar penal pe numele lui Dan Barna in contextul afacerilor cu fonduri europene, au declarat surse pentru Antena 3. Decizia vine dupa ce politicianul a fost.

Bomba campaniei! Dan Barna, dosar la DNA - surse

Directia Nationala Anticoruptie a deschis un dosar penal pe numele lui Dan Barna in contextul afacerilor cu fonduri europene, au declarat surse pentru Antena 3. Decizia vine dupa ce politicianul a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )