Libnet.ro
UNICEF

11:00

Probeleme mari pentru Dan Barna. DNA ar fi deschis dosar penal dupa ancheta Rise Project

Playtech Playtech,
Probeleme mari pentru Dan Barna. DNA ar fi deschis dosar penal dupa ancheta Rise Project

Potrivit unor informatii venite pe surse, Directia Nationala Anticoruptie DNA) s-a autosesizat dupa dezvaluirile jurnalistilor de la Rise Project in legatura cu mai multe proiecte demarate in trecut de Dan Barna. Procurorii ar fi dschis un dosar penal in rem, ceea ce inseamna ca in acest moment sunt anchetate posibile fapte de frauda cu fonduri . continuă pe Playtech

Carmen Avram, dupa Raportul MCV. Mesaj dur pentru Dan Barna

Europarlamentarul PSD Carmen Avram tinteste voalat in directia lui Dan Barna atunci cand vine vorba despre tonul dur al Raportului MCV. intr-o postare pe Facebook dupa aparitia raportului, Avram acuza.

DNA, dosar penal dupa dezvaluirile Rise Project despre Dan Barna Liderul USR: Daca ma cheama la audieri, nu vad nicio problema

DNA s-a autosesizat si a deschis dosar penal in rem, adica pentru fapte, in urma anchetei Rise Project privindu-l pe Dan Barna, potrivit unor surse judiciare citate de Realitatea TV. Liderul USR a declarat, luni seara, ca nu a primit nimic de la DNA si ca daca va fi chemat la audieri nu vede nicio problema.

DNA s-ar fi autosesizat dupa dezvaluirile despre Barna si ar fi deschis dosar penal in rem. Liderul USR: Chiar eu am solicitat DNA verificarea faptelor

Procurorii DNA s-au autosesizat dupa dezvaluirile RISE Project despre Dan Barna si au deschis dosar penal in rem, cu privire la o posibila fapta de fraudare a fondurilor europene, informeaza G4Media, care citeaza.

Bomba campaniei! Dan Barna, dosar la DNA - surse

Directia Nationala Anticoruptie a deschis un dosar penal pe numele lui Dan Barna in contextul afacerilor cu fonduri europene, au declarat surse pentru Antena 3. Decizia vine dupa ce politicianul a fost.

Bomba campaniei! Dan Barna, dosar la DNA - surse

Directia Nationala Anticoruptie a deschis un dosar penal pe numele lui Dan Barna in contextul afacerilor cu fonduri europene, au declarat surse pentru Antena 3. Decizia vine dupa ce politicianul a fost.

Mihai Fifor, dupa dezvaluirile despre Dan Barna: Nu e in regula sa calcam in picioare prezumtia de nevinovatie, iar dosarele penale sa stabileasca cine ramane intr-o competitie electorala

PSD sare in apararea lui Dan Barna in cazul anchetei facute de DNA. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este suparat ca un astfel de dosar apare in timpul campaniei electorale. intr-o postare pe Facebook,.

Dan Barna: Alianta USR PLUS vrea sa guverneze pentru a face reforme, nu pentru a fi prezenti in poza

Dan Barna a declarat duminica, la Iasi, ca Alianta USR PLUS isi doreste sa guverneze pentru a face reforme, nu pentru poza. Dan Barna a spus ca a purtat discutii cu premierul desemnat, Ludovic Orban, in cadrul carora acesta a fost deschis.

Dan Barna se apara in fata acuzatiilor DNA legate de Rise Project

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni seara, ca procurorii DNA nu l-au informat despre inceperea .

DAN BARNA: Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat ca, in opinia sa, guvernarea Orban va fi una slaba, pentru ca majoritatea parlamentara nu poate sa-l ajute. Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti. Actuala majoritate nu are nicio premisa sa poata sa faca reforma de care are Romania nevoie, e o realitate foarte clara, a spus Barna.

Mircea Badea, reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna. De ce trebuie sa mearga la puscarie

Mircea Badea a avut o reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna, dupa ce Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda a anuntat ca ancheteaza mai multe proiecte demarate de liderul URS in perioada in care inca nu intrase in politica. Ancheta a fost demarata in urma dezvaluirilor jurnalistilor de la Rise Project. Mircea Badea i-a transmis lui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )