Libnet.ro
UNICEF

15:45

Camera Depuatilor a respins aprobarea ordonantei lacomiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Depuatilor a respins aprobarea ordonantei lacomiei

ACTUALIZARE - Astazi, comisia IT and C, a respins aprobabrea OUG 114 OUG lacomiei) cu 7 voturi pentru 2 USR, 2 PNL, 1 PMP, 1 UDMR, 1 minoritati) si 1 abtinere PSD). ----- Catalin Drula, deputat USR, va propune astazi raport de respingere pentru legea de aprobare a ordonantei de urgenta 114/2018, care intra pe ordinea de zi a Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din Camera Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Ultima Ora Comisia IT din Camera Deputatilor a respins legea de aprobare a Ordonantei lacomiei

Comisia IT din Camera Deputatilor a dat miercuri raport de respingere atat fata de proiectul de lege de aprobare a controversatei 'Ordonante a lacomiei' OUG 114/2018), cat si fata de proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei care a modificat OUG 114, deputatii USR si ai PNL, obtinand sprijinul Minoritatilor si al UDMR. UPDATE 16:50) Pavel Popescu, deputat PNL, a precizat pentru HotNews. ro ca proiectele ar urma sa fie dezbatute de Comisia Buget-Finante saptamana viitoare. Credem ca votul va fi identic cu cel dat astazi de Comisia IT si vom anula practic efectele OUG 114, ordonanta atat de toxica pentru Romania, urmand ca in Plenul Camerei sa inchidem definitiv acest capitol pentru tot mediul de afaceri care a suferit enorm din cauza acestei Ordonante.

Comisia IT din Camera Deputatilor a respins legea de aprobare a Ordonantei lacomiei

Comisia IT din Camera Deputatilor a dat miercuri raport de respingere atat fata de proiectul de lege de aprobare a controversatei 'Ordonante a lacomiei' OUG 114/2018), cat si fata de proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei care a modificat OUG 114, deputatii USR si ai PNL, obtinand sprijinul Minoritatilor si al UDMR. UPDATE 16:50) Pavel Popescu, deputat PNL, a precizat pentru HotNews. ro ca proiectele ar urma sa fie dezbatute de Comisia Buget-Finante saptamana viitoare.

Efectele Ordonantei lacomiei in telecom, dezbatute din nou in Comisia IT din Parlament: USR si PNL incearca respingerea in intregime a proiectului de lege

Acest act normativ e un dezastru pentru economia romaneasca si trebuie respins in intregime, a scris miercuri pe Facebook Catalin Drula USR), presedintele Comisiei IT din Camera Deputatilor, care anunta ca va propune raport de respingere la proiectul de lege pentru aprobarea controversatei Ordonante a lacomiei OUG 114/2018), aflat pe ordinea de zi a Comisiei IT din parlament. Si PNL va sustine acelasi lucru, a precizat pentru HotNews. ro deputatul PNL Pavel Popescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )