Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ultima Ora Comisia IT din Camera Deputatilor a respins legea de aprobare a Ordonantei lacomiei

Hotnews Hotnews,
 Ultima Ora Comisia IT din Camera Deputatilor a respins legea de aprobare a Ordonantei lacomiei

Comisia IT din Camera Deputatilor a dat miercuri raport de respingere atat fata de proiectul de lege de aprobare a controversatei 'Ordonante a lacomiei' OUG 114/2018), cat si fata de proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei care a modificat OUG 114, deputatii USR si ai PNL, obtinand sprijinul Minoritatilor si al UDMR. UPDATE 16:50) Pavel Popescu, deputat PNL, a precizat pentru HotNews. ro ca proiectele ar urma sa fie dezbatute de Comisia Buget-Finante saptamana viitoare. Credem ca votul va fi identic cu cel dat astazi de Comisia IT si vom anula practic efectele OUG 114, ordonanta atat de toxica pentru Romania, urmand ca in Plenul Camerei sa inchidem definitiv acest capitol pentru tot mediul de afaceri care a suferit enorm din cauza acestei Ordonante. continuă pe Hotnews

Comisia IT din Camera Deputatilor a respins legea de aprobare a Ordonantei lacomiei

Comisia IT din Camera Deputatilor a dat miercuri raport de respingere atat fata de proiectul de lege de aprobare a controversatei 'Ordonante a lacomiei' OUG 114/2018), cat si fata de proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei care a modificat OUG 114, deputatii USR si ai PNL, obtinand sprijinul Minoritatilor si al UDMR. UPDATE 16:50) Pavel Popescu, deputat PNL, a precizat pentru HotNews. ro ca proiectele ar urma sa fie dezbatute de Comisia Buget-Finante saptamana viitoare.

Cum intelege PSD sa indrepte greselile trecutului: Dancila si Ciolacu anunta triumfator ca grupul Pro Romania din Camera Deputatilor va fi recunoscut (VIDEO)

Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru sefia Camerei Deputatilor, a anuntat ca grupul Pro Romania din Camera Deputatilor va fi, in sfarsit, recunoscut. Ciolacu a prezentat decizia ca pe o intrare in normalitate.

Conducerea CNA, chemata de urgenta la raport in Parlament, pentru explicatii despre campanie (Paginademedia.ro)

Monica Gubernat, presedintele propus al CNA, a fost chemata de urgenta la raport in Comisia de cultura din Camera Deputatilor, pentru a da explicatii in legatura cu sesizarile pe campania electorala.

Efectele Ordonantei lacomiei in telecom, dezbatute din nou in Comisia IT din Parlament: USR si PNL incearca respingerea in intregime a proiectului de lege

Acest act normativ e un dezastru pentru economia romaneasca si trebuie respins in intregime, a scris miercuri pe Facebook Catalin Drula USR), presedintele Comisiei IT din Camera Deputatilor, care anunta ca va propune raport de respingere la proiectul de lege pentru aprobarea controversatei Ordonante a lacomiei OUG 114/2018), aflat pe ordinea de zi a Comisiei IT din parlament. Si PNL va sustine acelasi lucru, a precizat pentru HotNews. ro deputatul PNL Pavel Popescu.

Camera Deputatilor vacanteaza mandatul lui Dragnea si alege noul presedinte al forului legislativ

Camera Deputatilor urmeaza sa vacanteze, in sedinta de miercuri, mandatele de deputat si de presedinte al Camerei ale lui Liviu Dragnea si sa voteze noul sef al forului legislativ. Comisia juridica.

Cine e Carmen Mihalcescu, inlocuitoarea lui Dragnea la Camera Deputatilor. Anuntul Liei Olguta Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, marti, cine il va inlocui pe Liviu Dragnea in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova in urma unei condamnari definitive la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Locul sau va fi luat de Carmen Mihalcescu, membru in [] .

Camera Deputatilor vacanteaza mandatele lui Liviu Dragnea

Camera Deputatilor urmeaza sa vacanteze, in sedinta de miercuri, mandatele de deputat si de presedinte al Camerei ale lui Liviu Dragnea si sa voteze noul sef al forului legislativ.

Efectul Dragnea. Camera Deputatilor isi alege noul sef. Cine sunt candidatii inscrisi in cursa

Camera Deputatilor si va alege miercuri noul presedinte, in urma vacantarii postului, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Opozitia o propune pe Raluca Turcan PNL), in timp ce PSD il vrea pe Marcel Ciolacu.

Primul atac din interior la noua conducere a PSD: Slugilor, vreti sa-l puneti pe Ponta presedinte la Camera Deputatilor

Deputatul PSD Liviu Plesoianu le ia apararea lui Codrin Stefanescu si Liei Olguta Vasilescu, spunand ca se incearca mazilirea acestora din interior de catre gasca aia de serviciu care vrea sa-l puna si pe Victor Ponta presedinte la Camera Deputatilor.

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: va insista in PNL pentru taierea pensiilor speciale ale magistratilor

Rares Bogdan, liderul europarlamentarilor PNL, a declarat ca sustine taierea pensiilor speciale ale magistratilor. De o astfel de masura, daca ea va fi luata, va fi afectat inclusiv procurorul-general al Romaniei, Augustin Lazar, despre care s-a spus ca ar incasa o pensie de cateva zeci de mii de lei. Rares Bogdan, cel care a deschis [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )