Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban sfideaza decizia CCR: Rugamintea mea catre populatie e sa nu tina cont de ea

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban sfideaza decizia CCR: Rugamintea mea catre populatie e sa nu tina cont de ea

Ludovic Orban sugereaza romanilor sa nu respecte decizia CCR privind carantinarea si izolarea, declarate neconstitutionale. continuă pe Antena3

Ponta:Rugamintea mea catre populatie este sa nu tina cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban. Este analfabet politic, mincinos si tradator

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, recomanda populatiei, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19: sa nu tina cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban despre care afirma ca este analfabet politic, mincinos si tradator al intereselor romanilor.

LUDOVIC ORBAN: Recomandarea mea catre cetateni este sa respecte regulile in vigoare si sa nu tina cont de decizia CCR

Premierul Ludovic Orban, a indemnat romanii sa respecte regulile si sa nu tina cont de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR).

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Recomandarea mea catre cetateni e sa respecte reglementarile in vigoare si sa nu tina cont de deciziile CCR

Premierul Ludovic Orban i-a indemnat pe romani sa respecte regulile menite sa previna raspandirea coronavirusului si sa ignore deciziile Curtii Constitutionale. Reactia sa vine dupa ce judecatorii CCR au st.

Ludovic Orban: Decizia CCR zadarniceste eforturile Guvernului de a apara viata cetatenilor!

Premierul Ludovic Orban a analizat sambata care sunt consecintele deciziei Curtii Constitutionale pr.

Ludovic Orban: Parlamentul emite reglementari in care reduce posibilitatea autoritatilor de a asigura respectarea regulilor Ce a spus despre CCR si Avocatul Poporului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, in direct pe B1 TV, despre relatia Guvernului cu celelalte institutii ale statului. Demnitarul sustine ca este foarte greu pentru un cabinet sa asigure sanatatea.

Victor Ponta: Ludovic Orban este un analfabet politic, mincinos si tradator!

Cererea lui Ludovic Orban, adresata populatiei, de a nu tine cont de deciziile CCR in cazul izolaril.

LUDOVIC ORBAN: Nu a fost usor sa luam decizia de suspendare a scolilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca nu a fost usor pentru Guvern sa ia masura suspendarii scolilor, insa situatia critica a impus acest lucru.

Premierul Ludovic Orban: As prelungi starea de alerta daca ar trebui sa iau decizia pentru maine, avand in vedere numarul de cazuri din ultimele zile

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri seara, ca ar prelungi starea de alerta daca ar trebui sa ia decizia pentru maine, avand in vedere numarul de cazuri noi de infectari cu coronavirus din.

Ludovic Orban: Nu a fost usor sa luam decizia de suspendare a scolilor. A fost o situatie critica

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca nu a fost deloc usor pentru Guvern sa ia decizia de suspendare a cursurilor in clase, dar acest pas trebuia facut, in contextul izbucnirii epidemiei de coronavirus, .

LUDOVIC ORBAN: Nu s-a terminat valul 1, noi am aplatizat curba de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca in momentul de fata nu s-a terminat valul 1 in privinta infectarilor cu noul coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )