Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta: Ludovic Orban este un analfabet politic, mincinos si tradator!

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Ludovic Orban este un analfabet politic, mincinos si tradator!

Cererea lui Ludovic Orban, adresata populatiei, de a nu tine cont de deciziile CCR in cazul izolaril. continuă pe România Liberă

Ponta:Rugamintea mea catre populatie este sa nu tina cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban. Este analfabet politic, mincinos si tradator

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, recomanda populatiei, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19: sa nu tina cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban despre care afirma ca este analfabet politic, mincinos si tradator al intereselor romanilor.

VICTOR PONTA: Nu tineti cont de deciziile Guvernului Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, ii roaga pe romani sa nu tina cont de deciziile luate de Guvern, tot la fel cum premierul Ludovic Orban a indemnat cetatenii sa nu ia in seama hotararile Curtii Constitutionale.

LUDOVIC ORBAN: Recomandarea mea catre cetateni este sa respecte regulile in vigoare si sa nu tina cont de decizia CCR

Premierul Ludovic Orban, a indemnat romanii sa respecte regulile si sa nu tina cont de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR).

LUDOVIC ORBAN: incurajez dezvoltarea sectorului cooperatiei mestesugaresti ca forta activa a economiei nationale

Premierul Ludovic Orban considera ca este nevoie de punerea in valoare, mai eficient, a potentialului sectorului cooperatiei, iar acesta sa fie ajutat sa depaseasca dificultatile provocate de restrangerea activitatii din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Agerpres.

Ludovic Orban (PNL): Obiectivul nostru este sa scoatem complet PSD din Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca obiectivul PNL este sa scoata complet PSD din Bucuresti. Liderul liberalilor a explicat ca ar prefera o formula comuna si la.

Victor Ponta ar putea candida la Primaria Capitalei impotriva Gabrielei Firea, sustine Adrian Tutuianu

Pro Romania il vrea pe Victor Ponta candidat la Primaria Capitalei, impotriva Gabrielei Firea si a lui Nicusor Dan, a declarat joi la Digi 24 senatorul Adrian Tutuianu, lider al Pro Romania. El spune ca negocierile cu PSD pentru sustinerea unui candidat unic la Bucuresti au esuat si ca Pro Romania discuta cu personalitati importante care sa isi asume candidatura la Bucuresti.

Ludovic Orban: Planul de relansare economica este foarte ambitios. Va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la debutul sedintei de Guvern, ca programul de relansare economica la care au lucrat liberalii este unul foarte ambitios si va schimba viziunea asupra modului in.

Ludovic Orban, despre sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei: Am luat aceasta decizie facand un sacrificiu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca partidul sau a facut un sacrificiu sustinandu-l pe Nicusor Dan pentru fotoliul de primar al municipiului Bucuresti, dar ca obiectivul este de a elibera Bucurestiul de PSD.

Ludovic Orban a facut anuntul. Scoala doar online, din toamna

Profesorii si elevii trebuie sa fie pregatiti de reinceperea cursurilor, din toamna, doar online, avertizeaza premierul Ludovic Orban, in conditiile in care cazurile de infectie cu Covid-19 sunt in crestere. Redeschiderea scolilor in termen, in septembrie, este pusa acum sub semnul intrebarii.

Ludovic Orban, avertisment de ultima ora: Scoala ar putea fi doar online, din toamna

Profesorii si elevii trebuie sa fie pregatiti de reinceperea cursurilor, din toamna, doar online, avertizeaza premierul Ludovic Orban, in conditiile in care cazurile de infectie cu Covid-19 sunt in crestere. Redeschiderea scolilor in termen, in septembrie, este pusa acum sub semnul intrebarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )